Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 31 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια και στις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτήν τη φορά θα αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε όσα είπατε και δεν θα σας είναι τόσο ευχάριστο. Δεν χρειάζεται να εμπλέξετε στη ζωή σας άτομα που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διχογνωμία σας μπορεί να καταντήσει βασανιστική, καθώς ενδέχεται να προκαλέσει σκάνδαλα που θα χαλάσουν τις σταθερές σχέσεις σας, που ήταν τόσο πολύτιμες για εσάς. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και δημιουργείτε συνέχεια σκηνές ζηλοτυπίας χωρίς να υπάρχει λόγος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε νοοτροπία στον επαγγελματικό χώρο και τοποθετηθείτε σε πιο δημιουργική βάση, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να είστε ελεύθεροι από πολλές υποχρεώσεις. Εάν οι πηγές εσόδων που έχετε έχουν στερέψει, σχεδιάστε τον τρόπο να βρείτε καινούργιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε πολλά ζητήματα θα εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λανθασμένες σχέσεις που θα σας κοστίσουν.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις, ώστε να μην υπάρξει πιθανότητα να χάσετε χρήματα. Δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε μια προσπάθεια για να μπορέσετε να συνυπάρξετε αρμονικά με τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να υπάρξει καλυτέρευση στον εργασιακό χώρο, επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις, χωρίς να σπαταλήσετε ιδέες για να αποδείξετε την αξία σας. Με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία θα φέρετε σε πέρας όλες τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματα τα οποία ακόμα δεν έχετε λύσει με τον σύντροφό σας, γιατί παρότι η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε στην ηρεμία που επικρατεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να βάλετε νέες βάσεις, πιο γερές και πιο μακροχρόνιες, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση τα οικονομικά σας. Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε χρόνο για να τα βρείτε με τον εαυτό σας, αλλά και με τους ανθρώπους που εκτιμάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η άρνησή σας να οριοθετήσετε κάποιες κακές σας συνήθειες την καθιστούν ακόμα δυσκολότερη. Μην κουράζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας με τις υπερβολικές απαιτήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δοκιμάστε μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, για να απαλλαγείτε από το άγχος και να μπορέσετε να σκεφτείτε πιο δημιουργικά. Πολλές φορές η ευαισθησία σας δεν σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα λογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε σε ουτοπιστικά σχέδια πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, εάν πρώτα δεν ελέγξετε ότι τα άτομα που σας συμβουλεύουν είναι τα κατάλληλα. Οταν είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να προσέχετε τις σχέσεις σας για να μην υπάρχουν θύτες ή θύματα και ταυτόχρονα να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στις υποθέσεις σας. Επιβάλλεται να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στους προβληματισμούς των γύρω σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ