Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 16 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Η σωστή διαχείριση των οικονομικών σας θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε την εμπειρία του παρελθόντος. Η μέρα είναι ιδανική για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε έτοιμοι να δεχτείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει. Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς στόχους με εσάς. Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική εμφάνισή σας και γοητέψτε τα πλήθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας τι υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και, αν δεν μπορείτε, θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει. Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής. Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως αυτή διαγράφεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή ικανότητά σας, γι’ αυτό προσέξτε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και την οικονομική σας αναδιοργάνωση.

ΖΥΓΟΣ: Η αγάπη που νιώθετε για κάποια άτομα δεν σας δίνει το δικαίωμα να τα πιέζετε προς τα δικά σας «θέλω». Ο διάλογος θα βοηθήσει όχι μόνο τις σχέσεις σας, αλλά και την εσωτερική ηρεμία σας, αφού στα πάντα γίνεται καλύτερη προετοιμασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πίεση που θα νιώσετε μπορεί να προέλθει και από τα οικογενειακά βάρη που θα επωμιστείτε. Ακόμα και αν οι διαφορές θα προβάλλουν έντονα, σχέσεις που αξίζουν θα αντέξουν στα χτυπήματα και θα συνεχιστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απομακρυνθείτε από κακόβουλα άτομα για να ανταποκριθείτε στις τρέχουσες υποχρεώσεις. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο. Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει, καθώς θα υπάρχουν εντάσεις στα επαγγελματικά σας. Αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές για να μη χάσετε τη σημαντική εύνοια που θα δεχτείτε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε πρωτότυπες λύσεις και ασχοληθείτε με δημιουργικά θέματα, που θα ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Για να καταλάβουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας, θα πρέπει να μη φυλακίζετε τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ύστερα από διάφορες συγκυρίες ο ψυχικός δεσμός με τον σύντροφό σας, ισχυροποιείται και όλα δείχνουν ότι επιβραβεύετε τη συντροφικότητα. Δώστε λύσεις στα επαγγελματικά σας, αλλά φροντίστε να είστε αντικειμενικοί.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...