Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18-19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Το κλίμα είναι αρκετά γόνιμο και οι αλλαγές που θέλετε και επιθυμείτε δεν θα αργήσουν. Κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν θα σας βάλουν σε προβληματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν μια ιστορία από το παρελθόν να σας φέρει νοσταλγία. Αξιολογήστε σωστά εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει χωρίς να τα βάζετε με τους πάντες. Μην έχετε μόνο απαιτήσεις από τους άλλους, χωρίς να παίρνετε οι ίδιοι πρωτοβουλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία, γιατί οι αρνητικές σκέψεις δεν βοηθούν. Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι. Αντί να βάζετε κανόνες στη σχέση σας, αφήστε τον σύντροφό σας να εκφράσει το πάθος του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με γοητεία και αυτοπεποίθηση τολμήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Αν έχετε κάποιες αναστολές, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας. Γεφυρώστε τις διαφορές που έχετε με το περιβάλλον σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Η επιχείρηση ξεκαθαρίσματος σε ό,τι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο στη ζωή σας, που ήταν αναγκαία, έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί πιο επιτακτικά. Εχει έρθει η στιγμή να αρχίσετε να εκτιμάτε διαφορετικά και ίσως κάπως πιο αυστηρά πρόσωπα και καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στον επαγγελματικό χώρο σας και στην οικογενειακή σας δομή θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ: Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να βάλει ένα πρόγραμμα για να μη βρίσκει δυσκολίες. Προσέξτε τους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη. Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας, που τον τελευταίο καιρό την έχετε παραμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις που σας κουράζουν αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Συνδυάστε ένα ταξίδι με επαγγελματικά θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι. Είναι κρίμα να χαρίσετε την ελευθερία σας, που τόσο δύσκολα έχετε αποκτήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες κοινωνικές εμφανίσεις σας και θα σας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον. Μην αμελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες που μπορεί να βοηθήσουν. Αν ελέγχετε τους γύρω σας με καταπιεστικό τρόπο, οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια στη ζωή σας μπορεί να προκαλέσει ανισορροπίες και ασάφειες. Μην πιέζετε τους άλλους για απαντήσεις που ακόμα δεν έχει έρθει η ώρα να δοθούν. Οι αναβολές στις αποφάσεις σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα περιθώρια για συγκρούσεις μικραίνουν, αφού ο σύντροφός σας αρχίζει να συμβαδίζει με τα νέα δεδομένα. Μην επιτρέπετε τις παρεμβάσεις τρίτων στα προσωπικά σας. Βάλτε στη σχέση σας περισσότερο λογική, αφού το συναίσθημα κυριαρχεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Διαχωρίστε τα προβλήματα της εργασίας από τα προσωπικά για να μην τα μεταφέρετε από τον έναν τομέα στον άλλον. Προσγειωθείτε ομαλά στην πραγματικότητα, διαφορετικά κινδυνεύετε να απογοητευτείτε, επειδή φαντάζεστε πράγματα που δεν υπάρχουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...