Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 22 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε χρόνο στους άλλους να σας αποδείξουν την αγάπη τους και μην είστε υπερβολικοί. Για να μην πλήξετε από ανία, φροντίστε να κάνετε παρέα με ενδιαφέροντα άτομα. Μην έχετε τύψεις για πράγματα που σας φορτώνουν άλλοι και τα βάζετε με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξέρετε προκαταβολικά ότι οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δεν θα πληρωθούν αναλόγως. Πρέπει να αποδείξετε τι πραγματικά αξίζετε, ώστε να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι να πάει χαμένη, αφού θα σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σεβαστείτε τους ανθρώπους που σας έχουν στηρίξει στο παρελθόν και δείξτε το. Βάλτε νέες προτεραιότητες στις αξίες που θέτετε και πάρτε μια νέα θέση στα πράγματα. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις σύμπνοιας στις σχέσεις σας και προχωρήστε στις απαραίτητες ρυθμίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις για να επιτύχετε μια καινούργια πρόταση συνεργασίας. Για να μη νιώθετε συνεχώς άγχος, χαλαρώστε λίγο τον ρυθμό σας. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, λύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε συναισθηματικά προβλήματα να σας απασχολήσουν όλη μέρα. Μετριάστε την υπερβολική αισιοδοξία σας, γιατί δεν σας επιτρέπει να βλέπετε τις δυσκολίες. Η επικοινωνία σας θα είναι αποτελεσματική και αποδοτική στα επαγγελματικά θέματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα υπαρξιακά προβλήματα και διλήμματα θα γίνουν πολύ απλά μέσα από μια όμορφη επικοινωνία που θα έχετε με το περιβάλλον σας. Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα τακτοποιήσει τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Βγείτε από το καβούκι σας και φτάστε στο σημείο να τολμήσετε πράγματα τα οποία στο παρελθόν θεωρούσατε επικίνδυνα. Μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τα κρυφά σας συναισθήματα και θα απελευθερώσετε τις βαθύτερες ευαισθησίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμη και στις δυσκολίες η διάθεσή σας για χιούμορ θα δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Όλα όσα θα γίνονται θα σας κάνουν να γνωρίσετε καλύτερα τα σημεία που στέκεστε και σε τι θα μπορείτε να ποντάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει τις επαφές σας να γίνουν πιο γόνιμες και οι συνδιαλλαγές σας πιο σωστές. Σε γενικές γραμμές θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνειδητοποιήστε τις επιθυμίες σας ως προς τους στόχους σας και προβάλετε όλα αυτά προς το περιβάλλον σας. Αλλάξτε τη στάση σας σε μερικά πράγματα, ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στα εργασιακά σας για δικό σας όφελος. Βέβαια, κάνατε κάποιες προσπάθειες στο παρελθόν προκειμένου να ξεπεραστούν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και όπως φαίνεται τώρα φτάνουν στην ωρίμανσή τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Γνωρίστε πού και σε ποιους πρέπει να επενδύσετε μακροπρόθεσμα ή και για πάντα. Ανακαλύψτε μέσα σας νέες δυνάμεις ασκώντας το πρακτικό σας πνεύμα. Φροντίστε να περνάτε καλά και να διατηρήσετε αυτοπειθαρχία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...