Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Αντί να βάζετε φρένο στις ιδέες των άλλων, φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε. Εάν υπάρχουν αλλαγές που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά, τολμήστε τις. Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών σας και μη φορτίζεστε συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλάξτε απόψεις, αν πιστεύετε ότι είναι φρονιμότερο, και μην εμμένετε σε ό,τι δεν σας συμφέρει. Τακτοποιήστε ό,τι σας αγχώνει, ώστε να περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην παραμελείτε την καριέρα σας, ενώ με διπλωματία θα αποφευχθεί μια ανοιχτή σύγκρουση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιπαραθέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος δεν θα λείψουν, αλλά δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Μην εμπλέκεστε σε περίεργες καταστάσεις, από τη στιγμή που δεν γνωρίζετε το ψυχικό κόστος που θα έχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να μπουν στη σχέση σας και να την κριτικάρουν. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας κάνει να πλήξετε ή να σας απογοητεύσει. Ισως έρθουν στο προσκήνιο ερωτικές υποθέσεις που θα σας χαροποιήσουν.

ΛΕΩΝ: Το ερωτικό κάλεσμα ενός ατόμου είναι σίγουρο πως θα σας απογειώσει. Αντί να εκνευρίζεστε, φιλοσοφήστε τα γεγονότα που έχουν συμβεί τελευταία. Βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε με τη συντροφιά των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σεβαστείτε τις προτιμήσεις των άλλων, που μπορεί τελικά να σας φανούν χρήσιμες. Φροντίστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, καθώς δεν έχετε πια τα περιθώρια. Κάντε παρέα με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αξίες με εσάς και σας καταλαβαίνουν απόλυτα.

ΖΥΓΟΣ: Πριν ξεκινήσετε μια πρωτοποριακή επιχείρηση πρέπει να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας. Αυτά που αγαπάτε προστατέψτε τα με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Βρείτε χρόνο για να δείτε έναν καλό φίλο σας και φροντίστε να κρατήσετε ζωντανή τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενεργήστε κατόπιν σοβαρής σκέψης και με συνεργάτες που τους ξέρετε και τους εμπιστεύεστε. Για να υπάρξει περαιτέρω ανάπτυξη στα εργασιακά σας θέματα αδράξτε τις ευκαιρίες. Πρέπει να φανείτε επιφυλακτικοί με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αυξηθούν ο ερωτισμός και η γοητεία σας. Παράλληλα, είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να προωθείτε δυναμικά τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Το δυνατό σας χαρτί θα είναι η ευκολία που έχετε να πείθετε τους άλλους για τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαιτείται να προβείτε σε μια τελική οργάνωση πριν κινηθείτε και να διευθετήσετε κάποια στεγανά στη δουλειά σας. Νέες ιδέες θα σας βοηθήσουν πολύ, γι’ αυτό σκεφτείτε από τώρα κάποιες οικονομικές προοπτικές που θα αποδώσουν αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα έχετε σήμερα θα καταλήξουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά δεν θα ισχύσει το ίδιο και με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς οι εντάσεις μεταξύ σας δεν έχουν καταλαγιάσει ακόμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι προσωπικές σχέσεις σας φαίνεται πως έχουν πάρει έναν δρόμο πιο ευέλικτο. Οι καινούργιες γνωριμίες που έχετε κάνει θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ και κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...