Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Η αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον και η αποφασιστικότητα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε πιο εύκολα αυτά που επιθυμείτε. Απαιτείται να παραμένετε ενήμεροι για τις οικονομικές εξελίξεις, καθώς δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε λάθη στις συμφωνίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρησιμοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και μη μένετε στάσιμοι. Βρείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος συνεννόησης με τους συνεργάτες σας αλλά και με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ώστε να μη σας φοβίζουν οι αλλαγές που θα γίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη φέρεστε εγωιστικά απέναντι στους άλλους, γιατί από μόνοι σας θα μειώσετε τις ευτυχισμένες στιγμές σας. Οι αντιθέσεις είναι το μόνο που δεν σας χρειάζεται, εάν θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τις πολλές υποχρεώσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, και κινηθείτε ψύχραιμα με γνώμονα τη λογική. Οι διευθετήσεις δεν θα είναι πάντα εύκολες και σε ορισμένα σημεία θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες τομές.

ΛΕΩΝ: Θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εν μέρει τη στάση σας, καθώς θα ανακαλύψετε πράγματα που παρερμηνεύσατε και ψευδαισθήσεις που υπήρχαν μόνο στο μυαλό σας. Θα απαιτηθούν κάποιες θυσίες από μέρους σας, αλλά οι εξελίξεις θα είναι αίσιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική σας άνοδο και την καταξίωσή σας, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις. Η εξυπνάδα σας θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρόνου και τις δύσκολες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε παρακάμπτοντας για μια φορά την πεπατημένη οδό. Εάν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν κάποια μέσα για να προχωρήσετε ή η συμπαράσταση από κάποιους που περιμένατε, δεν πρέπει να απογοητευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιους ανθρώπους που ζουν μαζί σας ή συνεργάζονται με εσάς. Η συμπεριφορά σας στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και θα κριθεί πολύ, γι’ αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην προσπαθήσετε σώνει και καλά να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε τους άλλους ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε. Μπορεί η μέρα να ζητάει από εσάς αποφασιστικότητα, αλλά παράλληλα απαιτεί και μέτρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική σας κατάσταση αυτή τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό. Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται για να αναπληρώσετε τη χαμένη σας ενέργεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε έναν βασικό στόχο σας ή για να αναπληρώσετε εργασιακές υποθέσεις σας που είχαν μείνει μετέωρες. Ανταποκριθείτε στις σχετικές υποχρεώσεις σας και θα ανταμειφθείτε δεόντως.

ΙΧΘΥΕΣ: Διορθώστε ό,τι καθυστέρησε ή πήγε πίσω για να φτάσετε στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Μη σταματάτε όταν σας εμποδίζουν τα γεγονότα, μην απογοητεύεστε και μη φανατίζεστε επειδή πολλές φορές σας πιάνει η εργασιομανία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...