Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 2 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα είναι τόσο εύκολη η συνέχιση της προσπάθειάς σας για αποκατάσταση της σταθερότητας, αφού οι αλλαγές στον οικογενειακό χώρο θα συνεχίζονται. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει πιο απρόβλεπτους στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι θυμώνουν μαζί σας. Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο οικονομικός σας τομέας περνάει κρίση, είναι γιατί αδυνατείτε να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας και να αντιδράσετε όταν πρέπει. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν επιπτώσεις σε σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας, και ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις, αφού δεν βάζετε όρια. Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες, που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΛΕΩΝ: Μυστικές ή παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ορισμένων επαγγελματικών σας σχεδίων. Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα θα δημιουργήσουν την υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε και βασιστείτε σε κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας. Προωθήστε μόνο επαγγελματικά σχέδια που θα βασίζονται σε ξεκάθαρο προγραμματισμό. Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Πιθανόν να εμπλέξετε φιλικά άτομα σε ερωτικές υποθέσεις. Τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές προϋποθέσεις προτού προχωρήσετε σε ουσιαστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας. Πολύ σημαντικός αυτός μήνας για να προβάλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να ισορροπήστε τον χρόνο σας μεταξύ των κινήσεων που θα κάνετε σε θέματα καριέρας και στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την οικονομική σας πορεία. Κρατήστε τα προσχήματα, για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως χρειαστεί να αναλωθείτε σε παρασκηνιακές επαφές, προκειμένου να αντιμετωπίσετε ή να ρυθμίσετε κάποια νομικά θέματα. Τα οικονομικά θα δείξουν σύντομα γρήγορη βελτίωση. Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δουλειά θα απαιτήσει το ενδιαφέρον σας και η αναμενόμενη πρόοδος θα φέρει ένταση στον τομέα της επικοινωνίας. Φροντίστε να κάνετε οικονομία στον διαθέσιμο χρόνο σας. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαμόρφωση σωστών σχέσεων και συμφωνιών που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα προκαθορίσουν τις επαγγελματικές σας εξελίξεις στη συνέχεια. Δεχτείτε τις αποφάσεις των συνεργατών σας χωρίς να αντιδράσετε άμεσα.

ΙΧΘΥΣ: Πιστέψτε και αξιοποιήστε τα ταλέντα σας. Οι δημιουργικές σας εμπνεύσεις θα είναι καθοριστικός παράγοντας για σημαντικές επιτυχίες στην συνέχεια. Ερωτευτείτε ανεπιφύλακτα. Οργανώστε τα ψώνια σας για να μην ξεφύγετε κάνοντας υπερβολικά έξοδα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ