Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Ο εφιάλτης της Παπαληγούρα σε σπίτι πλουσίων της Αθήνας

❱❱ Η ηθοποιός είπε το «ναι» στον Κοκκινόπουλο και θα υποδυθεί την υπηρέτρια στο «Ου φονεύσεις»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Πέρασαν έξι μήνες από τη γέννηση του παιδιού της και τώρα επιστρέφει στην ενεργό δράση η Λένα Παπαληγούρα! Η ηθοποιός είπε το «ναι» προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ακόμα ένα εξαιρετικό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου «Ου φονεύσεις», που θα προβληθεί τη δεύτερη ή την τρίτη εβδομάδα του Μαΐου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε κάνει ένα πέρασμα από το σίριαλ όταν άρχισε να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Open και παρότι είχε πρόταση για έναν ολοκληρωμένο πρωταγωνιστικό ρόλο, λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών της δεν βρέθηκε το κατάλληλο timing. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να τη δούμε και πάλι να ερμηνεύει έναν ρόλο που θα συζητηθεί. Τα γυρίσματα άρχισαν χθες και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο ήταν φειδωλός ως προς τις λεπτομέρειες για την υπόθεση του εν λόγω επεισοδίου. Κι αυτό διότι ο δημιουργός της σειράς που πραγματεύεται ιστορίες εγκλημάτων που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη επιθυμεί να κρατήσει το σασπένς μέχρι την προβολή του στο Open.

Πολύβουη πολιτεία

Ο τίτλος του επεισοδίου είναι «Υπηρέτρια» και αναφέρεται στη ζωή μιας κοπέλας (θα την υποδυθεί η Λένα Παπαληγούρα), η οποία αφήνει το χωριό της για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη στην Αθήνα. Οι άσχημες καταστάσεις που έζησε στην ιδιαίτερη πατρίδα της την έκαναν να ονειρεύεται τη… Γη της Επαγγελίας στην πρωτεύουσα. Δυστυχώς, ούτε στην πολύβουη πολιτεία η ζωή της θα είναι ρόδινη…

Στο σπίτι πλουσίων που θα πιάσει δουλειά την κυρία της θα υποδυθεί η Λυδία Φωτοπούλου και τον γιο της ο ταλαντούχος Μιχάλης Σαράντης, οι οποίοι θα βάλουν τα δυνατά τους ώστε το όνειρο της κοπέλας να γίνει… εφιάλτης! Τι θα της κάνουν; Αυτό θα το μάθουμε με την προβολή του επεισοδίου, καθώς ο Πάνος Κοκκινόπουλος μέχρις εδώ μας επέτρεψε να κοιτάξουμε από την… κλειδαρότρυπα!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα γυρίσματα από χθες επικρατεί το ίδιο καλό και ευχάριστο κλίμα που υπάρχει σε κάθε γύρισμα με σκηνοθέτη τον γνωστό σκηνοθέτη. Οπως έχει πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στην «Espresso», εξισορροπούν backstage το ακραίο και το άγριο με χιούμορ και γέλια, για να «ξορκίσουν» το κακό! Γιατί κάθε Τετάρτη στις 23.15 στο Open οι πρωταγωνιστές μεταλλάσσονται σε χαρακτήρες που δεν θα ήθελε κανείς να γνωρίσει! 

Για την ιστορία, να πούμε ότι ο Πάνος Κοκκινόπουλος και η Λένα Παπαληγούρα ήταν ζευγάρι στο μακρινό παρελθόν για περίπου πέντε χρόνια. Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός στα μέσα του 2015 και οι ίδιοι (σημειωτέον δεν αναφέρθηκαν ποτέ δημοσίως σε αυτή τη σχέση) κράτησαν φιλικές επαφές και συνεργάστηκαν ξανά. Πλέον εκείνος έχει προχωρήσει στη ζωή του, το ίδιο και εκείνη, που παντρεύτηκε και έγινε μητέρα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...