Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ο σάτυρος αρχαιοφύλακας της Νισύρου έδειχνε πορνογραφικό υλικό στο σπίτι του σε...

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου, «φορτωμένος» με βαρύτατες κατηγορίες,...

Τραγωδία στο Μάτι: Υπάρχει και φιλότιμο

Την πυροσβεστική παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας...

Διακοπή μέχρι νεωτέρας για «Your face sounds familiar» και «Just the 2 of Us»

Και τα shows της ελληνικής τηλεόρασης κατέβασαν… ρολά. Το επεισόδιο του «Your face sounds familiar» που θα προβληθεί αυτή την Κυριακή, το οποίο γυρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα χωρίς παρουσία κοινού, θα είναι και το τελευταίο που θα δούμε στους δέκτες μας μέχρι νεωτέρας.

Τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω κορονοϊού, ενώ ακόμη και να ξεκινήσουν εκ νέου έπειτα από λίγες εβδομάδες ο Αλέξης Γεωργούλης πιθανότατα να μην μπορεί να βρίσκεται στη θέση του κριτή λόγω της παραμονής του στο Βέλγιο και των υποχρεώσεών του στην Ευρωβουλή.

Κι αυτό διότι ισχύει πλέον το μέτρο της προληπτικής καραντίνας των 14 ημερών για όποιον ταξιδιώτη έρχεται στην Ελλάδα από χώρα που έχει κρούσματα του ιού. Ως εκ τούτου, ο Αλέξης θα πρέπει να βρίσκεται είτε στην Αθήνα για το show του ΑΝΤ1 είτε στις Βρυξέλλες για την Ευρωβουλή. Τα πηγαινέλα με το αεροπλάνο στο εξωτερικό δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα γυρίσματα

Δραματικό ήταν το μήνυμα που απηύθυνε χθες μέσω Instagram στους διαδικτυακούς φίλους της η οικοδέσποινα του «YFSF» Μαρία Μπεκατώρου. «Κι έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν… Δεν το υπολόγισες… Δεν εκτίμησες σωστά… Κι ό,τι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου! Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις… Σε πρόλαβαν τα γεγονότα. Και όλα γκρεμίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα έως χθες σήμερα φαντάζουν πολύτιμα…» έγραψε -μεταξύ άλλων- η παρουσιάστρια.

Στο μεταξύ, και τα γυρίσματα του «Just the 2 of Us» σταμάτησαν προσωρινά, αμέσως μετά την πρεμιέρα της εκπομπής στο Open. Η απόφαση πάρθηκε από τους ιθύνοντες «με υπευθυνότητα απέναντι στις επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού στη ζωή μας και σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Instagram και κοινοποίησαν με τη σειρά τους οι κριτές του show Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής.

Όσο για το «Big Brother» με οικοδεσπότη τον Χάρη Βαρθακούρη, σε νέο δελτίο Τύπου ο Σκάι έκανε γνωστό ότι η πρεμιέρα του reality σίγουρα δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο. «Κρίναμε ότι δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό σε αυτήν την περίοδο να καλυφθούν όλα τα κριτήρια ασφαλείας που χρειάζονται. Θα επαναξιολογούμε συνεχώς τις συνθήκες και μόλις αυτές το επιτρέψουν θα επιστρέψουμε δυναμικά με την προβολή ενός πολύ φιλόδοξου project που πιστεύουμε ότι θα αγαπήσει όλο το τηλεοπτικό κοινό» σημειώνουν οι ιθύνοντες του πρότζεκτ.

φ3 ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ

Τέλος, ακυρώθηκε και το γύρισμα της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο γι’ αυτή την εβδομάδα. Ως εκ τούτου, το Σάββατο ο Σκάι θα προβάλει παλαιότερη εκπομπή σε επανάληψη.

φ4 2925 SPIROS PAPADOPOYLOS 2732019

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...