Γύρισε άρον άρον στην Κύπρο και μπήκε σε καραντίνα η Μαριέλλα Σαββίδου (video)

Άρον άρον έφυγε για την Κύπρο η Μαριέλλα Σαββίδου λίγο πριν από την απαγόρευση της κυκλοφορίας στο νησί της Αφροδίτης λόγω της πανδημίας.

Η ηθοποιός επιθυμούσε να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και πρόλαβε την τελευταία πτήση για Λευκωσία, οι επιβάτες της οποίας βρίσκονται πλέον σε προληπτική καραντίνα. «Αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα στην Ελλάδα, γιατί είναι το σπίτι μου» ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», στο Star, δίνοντας κατόπιν τα εύσημα στην ελληνική και την κυπριακή κυβέρνηση για τα άμεσα περιοριστικά μέτρα κυρίως για την προστασία των πολιτών παρά για την οικονομία.

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε από τη σειρά «Εθνική Ελλάδος» βρισκόταν στην Αθήνα όταν ενημερώθηκε πως τα κυπριακά σύνορα θα έκλειναν στις 15 Μαρτίου. Πανικόβλητη ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία για να ταξιδέψει στο νησί. Όπως τους ανακοινώθηκε, όλοι οι επαναπατριζόμενοι θα απομονώνονταν για 14 μέρες σε στρατιωτική μονάδα στο βουνό.

«Μόλις βγήκε αυτή η απόφαση, ήμουν στη βραδινή πτήση. Ήθελα να είμαι τουλάχιστον κοντά στην οικογένειά μου. Δεν μένω, βέβαια, μαζί τους, γιατί είμαι σε καραντίνα, είναι η 10ή μου μέρα. Δεν έχω δει άνθρωπο…» αποκάλυψε η Μαριέλλα, η οποία βρίσκεται σε απομόνωση. «Μου φέρνουν φαγητό έξω από την πόρτα» ανέφερε, δηλώνοντας ότι δεν έχει συμπτώματα, αλλά το κάνει προληπτικά.

https://streamable.com/vq5qt

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.