Η Ζένια Σολδάτου είχε πέσει στα… δίχτυα του ωραίου «MasterChef» Γιώργου Λασκαρίδη (video)

Τώρα η Λότους, τότε η Ζένια Σολδάτου. Ο καρδιοκατακτητής του φετινού «MasterChef» Γιώργος Λασκαρίδης μάλλον έχει… παρελθόν στα ελληνικά realities. Η πρώην παίκτρια του «Power of Love» μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε!» αποκάλυψε το ειδύλλιο, χωρίς βέβαια να τον ονοματίσει.

«Κάποιο διάστημα έβλεπα φανατικά το “MasterChef”, υπήρχε και υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό. Για να στηρίξω ένα παιδί που τον γνωρίζω από το παρελθόν… Υπήρχε ένα ψιλοφλέρτ μπορώ να πω. Πριν από δύο χρόνια είχαμε γνωριστεί. Είναι από τους δυνατούς παίκτες. Δεν μπήκα στη διαδικασία να του στείλω μήνυμα γιατί είχαμε κόψει. Έχει σχέση απ’ όσο γνωρίζω, είχα κι εγώ σχέση και δεν έλαβα και μήνυμά του όταν ήμουν στο “Power of Love” για να του στείλω κι εγώ» είπε η μελαχρινή καλλονή.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της ανέφεραν τα τέσσερα αγόρια που έχουν μείνει στο παιχνίδι και δεν είναι άλλοι από τους Γιώργο Λασκαρίδη, Σταύρο Βαρθαλίτη, Σταυρή Γεωργίου και Δημήτρη Μπέλλο, και άρχισαν τις εικασίες. Η Ζένια Σολδάτου πάντως δεν επεκτάθηκε ούτε αποκάλυψε το όνομα του διαγωνιζομένου του «MasterChef» με τον οποίο είχε φλερτ.

Η ομάδα της εκπομπής ωστόσο κατέληξε ότι μάλλον πρόκειται για τον Γιώργο Λασκαρίδη, αφού ο Σταυρής μένει μόνιμα στην Κύπρο, ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Νορβηγία. Επιπλέον, ακόμα ένα στοιχείο που οδηγεί στον Λασκαρίδη είναι ότι η Ζένια ανέφερε ότι έχει σχέση. Ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι γνωστό πως είναι πλέον… αλλού και πολύ ερωτευμένος με την ξένη σύντροφό του, τη Λότους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;