Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου, 2026

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Συνήθως στερούμαι ύπνο για να βρω προσωπικό χρόνο»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως ο ελεύθερος χρόνος για εκείνη είναι ελάχιστος αλλά προσπαθεί να τον αφιερώνει στα παιδιά και στον σύντροφό της.

Ο «Καποδίστριας» έκοψε τις πρώτες τέσσερις ημέρες 150.000 εισιτήρια

Με θριαμβευτικό τρόπο μπήκε στις αίθουσες ο «Καποδίστριας» του...

Η Περιφέρεια Αττικής κατέσχεσε 12 τόνους ακατάλληλα προϊόντα σε καταστήματα υγειονομικές βόμβες

Χαλασμένα μπιφτέκια, σάπια κρέατα, βρόμικους πάγκους και άθλιες συνθήκες...

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Οι προβλέψεις της Βάσιας...

Τι θα φέρουν τα άστρα για το 2026; Τι μας κρύβουν οι πλανήτες και ποια είναι τα ζώδια που η νέα χρονιά τούς κλείνει το μάτι και τους υπόσχεται μια συναρπαστική χρονιά;

Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώθηκε σε Νίκο Χαρδαλιά με «Dettolμη και Γοητεία»!

Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμφιέστηκε με τη βοήθεια των ειδικών make up artists στον γνωστό πολιτικό για τις ανάγκες της νέας του επιθεώρησης στο «Δελφινάριο» και το αποκάλυψε με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, «ανοίγοντας» τα θεατρικά του χαρτιά για το φετινό καλοκαίρι.

Ο κωμικός ηθοποιός, με το ανάλογο μακιγιάζ, περούκα και μουσάκι, σκουρόχρωμο κοστούμι και επιμελημένα δεμένη τη γραβάτα του, κατάφερε κι έγινε πολύ πετυχημένα ο σωσίας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, με τους χιλιάδες followers του να τον αποθεώνουν.

«Τ’ ακούσατε; 1 Ιουλίου ανοίγουν τα θέατρα! Ε, ρε γέλιο που έχει να πέσει!» σχολίασε στον λογαριασμό του. Ο ηθοποιός, αν κι είχε ανακοινώσει πως τη θερινή σεζόν θα ανέβαζε μια παράσταση με τίτλο «Ευτυχισμένο το 2020», τελικά έκανε focus στον πρωταγωνιστή της καραντίνας κι εμπνεόμενος από τη νέα τάξη πραγμάτων και μέτρων κατέληξε στον τίτλο «Dettolμη και Γοητεία».

Ο ίδιος, μιλώντας πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, είχε αποκαλύψει πως το καραντινάτο δίμηνο της πανδημίας έμεινε στο σπίτι του και… μεγαλούργησε καλλιτεχνικά.

«Βρήκα χρόνο, ξεκουράστηκα και άρχισα να γράφω συνέχεια». Θεατρικά, αν όλα πάνε καλά με τον κορωνοϊό, είναι έτοιμος και για τη χειμερινή σεζόν με το μιούζικαλ «Τούτσι», το οποίο θα ανέβει στο Περοκέ.

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτό είναι το σπίτι της με την εντυπωσιακή θέα

Η Κατερίνα Λιόλιου διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά. Η τραγουδίστρια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις της και έχει στήριγμά της τον σύντροφό της, Χάρη Παπατζάνη.

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Ηλιάνα Μαυρομάτη – Στάθης Κόικας: Δείτε τους να χαλαρώνουν στον καναπέ τους

Η Ηλιάνα Μαυρομάτη και ο Στάθης Κόικας είναι πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι. Αυτή την περίοδο εκείνη έχει γυρίσματα για τη σειρά «Μία νύχτα» και εκείνος για το «Grand Hotel» αλλά καταφέρνουν να περνούν και χρόνο μαζί παρά το απαιτητικό ωράριο δουλειάς τους

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Δημήτρης Λάλος: Η δυνατή πρόταση και ο ενδοιασμός του ηθοποιού

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνουν οι σχέσεις της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήτρη Λάλο, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.
spot_img