Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Βίζιτες με… ταρώ σε ροζ διαμέρισμα

❱❱ Τα «αχ βαχ», η παρέλαση των πελατών και οι καταγγελίες από την κόρη του σπιτονοικοκύρη Από την
Εύα Παπαδάτου 

Διάβαζε τα ταρώ και αποκάλυπτε στους πελάτες της το μέλλον τους, που περιλάμβανε άμεσα και «καυτές» περιπτύξεις… μαζί της με το αζημίωτο, μια ξανθιά ώριμη αλλά πολύ εντυπωσιακή πρώην συνοδός κυρίων, η οποία το έριξε στη… μαντική!

Εκτός από χώρο χαρτομαντείας, το νοικιασμένο δυάρι διαμέρισμά της κοντά σε σταθμό μετρό στα νότια προάστια μετατρεπόταν συχνά και σε οίκο ακολασίας, κάνοντας τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που κατοικούν στο διπλανό διαμέρισμα να φρίξουν με τα καμώματα της κυρίας! Η καλοβαλμένη γυναίκα τούς είχε παρουσιαστεί αρχικά ως μία καθωσπρέπει κυρία, με ταγέρ, γόβες και κομψά γυαλιά μυωπίας, και ζήτησε να νοικιάσει το δυαράκι για να μένει μαζί με τον έφηβο γιο της.

Ομως, κατέληξε να χρωστάει 2.500 ευρώ από ενοίκια στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη και την κόρη του και, όταν εκείνοι απαίτησαν να τους πληρώσει, έφτασε στο σημείο να τους βρίσει χυδαία δείχνοντάς τους ακόμα και τα… απόκρυφά της!

Οπως κατήγγειλε η 38χρονη κόρη του σπιτονοικοκύρη στην «Espresso», όλα άρχισαν όταν η γυναίκα με τα κοντοκουρεμένα ξανθά μαλλιά, το προσεγμένο μακιγιάζ, το ακριβό ταγέρ και τα ψηλοτάκουνα εμφανίστηκε στον 77χρονο πατέρα της για να νοικιάσει το σπίτι. Από το μυαλό του ηλικιωμένου δεν πέρασε ούτε στιγμή ότι η αξιοπρεπής κυρία θα έκρυβε ένοχα μυστικά, τα οποία -μοιραία- θα ανακάλυπταν στην πορεία και θα δημιουργούσαν προβλήματα στην οικογενειακή διπλοκατοικία που μοιραζόταν με την κόρη, τον γαμπρό και τα εγγόνια του.

Υπογραφή συμβολαίου

Ο 77χρονος ξεγελάστηκε και, αφού συμφώνησαν για την τιμή του ενοικίου, υπέγραψαν το συμβόλαιο. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Το νοίκι έμπαινε στην ώρα του, ο 17χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος είναι μαθητής λυκείου, εμφανιζόταν λίγες ώρες στο σπίτι και υπήρχε μια σχετική ηρεμία. Σταδιακά, όμως, άρχισαν οι επισκέψεις νεαρών γυναικών και στην πορεία ανδρών.

Οπως εξήγησε στον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη η νοικάρισσα, ήταν άτομα στα οποία έλεγε τα χαρτιά και ζήτησε την κατανόησή του, αφού δεν δημιουργούσαν κάποιο πρόβλημα. Δεν άργησαν, όμως, να εμφανίζονται τα προβλήματα, αφού όσο πλήθαιναν οι επισκέψεις τόσο άρχισαν να αραιώνουν οι καταβολές του ενοικίου και η ξανθιά γινόταν προκλητική.

Ο άτυχος ηλικιωμένος άρχισε να διαμαρτύρεται για τη φασαρία και να ζητάει τα χρήματα του ενοικίου, καθώς οι μικροκαθυστερήσεις έφτασαν να έχουν συγκεντρώσει οφειλόμενα που άγγιζαν τα 1.000 ευρώ. Ομως, οι απαντήσεις που πήρε ήταν ύβρεις και υστερικές φωνές από την πλευρά της 55χρονης, με την ησυχία που υπήρχε μέχρι πρότινος στη διπλοκατοικία να αποτελεί παρελθόν. Σχεδόν κάθε βράδυ ο γιος της έκανε πάρτι μέχρι πρωίας με τους συμμαθητές του και στις διαμαρτυρίες της κόρης του ιδιοκτήτη και του συζύγου της να χαμηλώσει τη μουσική, καθώς έχουν παιδιά που κοιμούνται, απαντούσαν με απειλές εν εξάλλω και χυδαίες βρισιές.

Παρέλαση πελατών

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν οι άντρες επισκέπτες έκαναν συχνότερη την παρουσία τους στο μικρό διαμέρισμα για να συνευρίσκονται ερωτικά μαζί της, καθώς βρισκόταν ακόμα στις… επάλξεις. Η Αστυνομία κλήθηκε αρκετές φορές, αλλά ούτε η γυναίκα ούτε ο γιος της έβαλαν μυαλό. Μάλιστα, όταν ο σύζυγος της 38χρονη κόρης του ιδιοκτήτη βγήκε μαινόμενος από το σπίτι του και άρχισε να χτυπάει την πόρτα του διαμερίσματός της για να σταματήσουν τα «αχ» και τα «βαχ» από τις… επιδόσεις του πελάτη, εκείνη με ασύλληπτο θράσος κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχό της δείχνοντάς του τα οπίσθια αλλά και τα απόκρυφά της! Το θέαμα αιφνιδίασε τον άντρα, ο οποίος αρκέστηκε να μορφάσει σχολιάζοντας: «Θέλεις να με τυφλώσεις;» Με τα πολλά, η ξανθιά χαρτομάντισσα και… βετεράνος στην πορνεία, πήρε τον γιο της (άραγε εκείνος ήξερε τα καμώματα της μητέρας του;) και έφυγε από το σπίτι, αφήνοντας φέσι που άγγιξε τα 2.500 ευρώ σε ενοίκια, για τη διεκδίκηση των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν κινηθεί νομικά.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...