Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: O Μαθιός με την Βασιλική είναι έτοιμοι να μάθουν αν περιμένουν...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η πολυπόθητη στιγμή...

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Η κρυφή ζωή πασίγνωστου star της showbiz και οι νύχτες πληρωμένου έρωτα με κορίτσια που γεννήθηκαν… αγόρια

Υπήρξαν ταιριαστό ζευγάρι. Από τα πιο προβεβλημένα της εγχώριας showbiz, με εξώφυλλα σε κοσμικά περιοδικά, τηλεοπτικές συνεντεύξεις και γκεστ εμφανίσεις σε «παράθυρα» πρωινάδικων και μεσημεριανών εκπομπών. Η ευτυχία ξεχείλιζε και τίποτε δεν προμήνυε τον χωρισμό τους, με το κακό μαντάτο να σκάει σαν βόμβα. Και στο οριστικό «αντίο» που είπε ο ένας στον άλλο χύθηκε πολύ μελάνι και αναλώθηκε άπλετος τηλεοπτικός χρόνος από παρουσιαστές και πανελίστες, που, εμβρόντητοι από την είδηση του χωρισμού, προσπαθούσαν να «αναλύσουν» τι έφταιξε.

Ακόμη και μετά τους χωριστούς δρόμους που τράβηξαν, η εικόνα που δείχνουν προς τα έξω είναι δύο ανθρώπων που ναι μεν τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα είχαν σχεδιάσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ξεκατινιάζονταν δημόσια. Το απέφυγαν επιμελώς. Άλλωστε και οι δύο προέρχονται από τον χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας και ξέρουν καλά πόσο καιροφυλακτούν τα μίντια.

Στη δική τους όμως περίπτωση, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», υπάρχουν ανομολόγητα μυστικά, πάθη και περίεργα ερωτικά γούστα, που ενδεχομένως να είναι και τα πραγματικά αίτια του άδοξου φινάλε στην κοινή τους (πολυετή) ζωή. Πάθη που έπαιρναν σάρκα και οστά μόλις έπεφτε το σκοτάδι, μόλις έσβηναν τα φώτα της λαμπερής καθημερινής τους ζωής. Μυστικά που έβρισκαν «καταφύγιο» σε στενά της αμαρτίας και του πληρωμένου σεξ με… κορίτσια που κάποτε στην παιδική τους ηλικία τα φώναζαν με τα αγορίστικα ονόματά τους…

Οι νύχτες για τον άνδρα του (λαμπερού) σπιτιού ήταν (και εξακολουθούν να είναι) βουτηγμένες στην ακολασία. Μη μπορώντας να αντισταθεί στην «αδυναμία» του, κάθε φορά που έκλεινε την πόρτα του σπιτιού, καμουφλαρισμένος όσο μπορούσε για να μη γίνει αντιληπτός και με τη γυναίκα του να κοιμάται ανυποψίαστη στην κρεβατοκάμαρά τους, αναζητούσε «ιδιαίτερες» στιγμές για να γευτεί το πάθος του.

Οι αναζητήσεις στους δρόμους-πιάτσες των τραβεστί και των τρανς έδιναν και έπαιρναν. Εκεί, με τα φώτα των διερχόμενων αυτοκινήτων να τον «χτυπούν» στο πρόσωπο, λουσμένος από τον κρύο ιδρώτα για να μη γίνει αντιληπτός από διερχόμενους, ικανοποιούσε το πάθος του. Στην αρχή, και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ψώνιζε τα «κορίτσια» από τον δρόμο. Μετά, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», έφτιαξε τη δική του ατζέντα της αμαρτίας. Βλέπετε, τίποτα τελικά δεν μπορεί να μείνει κρυφό… Όλα τα είχε (και τα έχει) καταχωρισμένα. Τηλέφωνα, διευθύνσεις και ροζ ραντεβού κατόπιν συνεννόησης, παίρνοντας όσο μπορούσε τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Τυφλωμένος από το πάθος του, δεν δίσταζε να κάνει μέχρι και ταξίδια-αστραπή σε πόλη μεγάλου νησιού όπου τα ερωτικά πάρε δώσε πελατών με τραβεστί έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους κατοίκους. Και μετά, αφού ικανοποιούσε τις ορέξεις του, ξαπλωμένος και ιδρωμένος από το κολασμένο σεξ στα σεντόνια που ήταν ποτισμένα με φθηνό άρωμα, ξαναγύριζε στην αγκαλιά της κυρίας του… Και εκείνη; Ήξερε τα πάντα και… σιωπούσε ή έμαθε τα βίτσια του άνδρα της και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της; Το αν είναι η πραγματική αιτία του χωρισμού, το ξέρουν μόνο οι δυο τους. Δυστυχώς, όμως, τα γούστα του κυρίου τα ξέρουν και τα «κορίτσια» και κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε θα κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, όσο και αν πληρώνονται καλά για τις νύχτες ακολασίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...