Το δώρο-τρικ της Πατουλίδου

❱❱ Βρίσκει τρόπους να εισπράττει «παραπολιτικά» σχόλια!Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Ο λόγος για την αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η οποία χθες, ξαφνικά, και ενώ δεν έβρεχε, χάρισε στον απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη μια ομπρέλα…

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έγινε με θέμα τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, η Βούλα σηκώθηκε από τη θέση της, πλησίασε τον Γιάννη Μπουτάρη και του έκανε δώρο μια ομπρέλα που έγραφε «I love Thessaloniki».
«Για να μην πέσει κανένα κακό στο κεφάλι σου» είπε δικαιολογώντας την πράξη της.

Χαριτωμένη, πλην όμως άκαιρη κίνηση, καθώς αυτή έπρεπε να δοθεί πολύ νωρίτερα στον δήμαρχο, τότε που όντως είχε κίνδυνο να του πέσει κάτι στο κεφάλι. Οπως π.χ. όταν έκανε γιορτή στο εργοτάξιο του μετρό με τον Αλέξη Τσίπρα. Τότε τη χρειαζόταν. Τώρα αποχωρεί. Τι να την κάνει την ομπρέλα;
Εκτός κι αν τώρα δεν βρέχει… πέτρες, αλλά βλακεία…

Θέατρο Περισσού!

❱❱Το ΚΚΕ παίζει θέατρο! Κόμμα που να διαθέτει και θεατρική ομάδα είναι γεγονός πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Οχι όμως για το κομμουνιστικό κόμμα.
Με αφορμή, λοιπόν, τις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια κομμουνισμού, τα παιδιά της ΚΝΕ ανεβάζουν το έργο του Κώστα Βάρναλη «Το φως που καίει».
Αυτό θα γίνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στον Περισσό, παρουσία μάλιστα και του γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.
Η πρωτότυπη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα αποτελείται από φοιτητές, σπουδαστές και νέους εργαζομένους, και ανεβάζει μόνο «επαναστατικά κείμενα».
Φαντάζομαι πόσο περήφανο θα κάνουν τον θεατρόφιλο Κουτσούμπα.

Θα περάσει τις γιορτές στις ΗΠΑ

❱❱Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στις ΗΠΑ θα κάνει η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη. Ως γνωστόν, υπεβλήθη σε επέμβαση στο γόνατό της, η εγχείρηση πέτυχε και τώρα αναρρώνει.
Επειδή όμως θα πρέπει φεύγοντας να είναι σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά με το πόδι της, γι’ αυτό και η επιστροφή της προγραμματίζεται, όπως μαθαίνουμε, για τα μέσα του Ιανουαρίου 2019.
Με το νέο έτος, δηλαδή.

(!)

Τη φωτογραφία μάς την έστειλε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και μάλλον πρέπει να μείνει ασχολίαστη. Είναι από τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής για τη Συμφωνία των Πρεσπών! Οκτώ άτομα σύνολο. Three and the Κούκος band! Πού να τολμήσουν να πάνε στο αμφιθέατρο οι συριζαίοι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη έξοδος μετά τη γέννηση της κόρης της

Την πρώτη της έξοδο, τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση...

Χριστίνα Παππά: Η βοήθεια σε γυναίκα που κατέληξε σε καταγγελία – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Σε μια ιδιαίτερα ανησυχητική καταγγελία προχώρησε η Χριστίνα Παππά,...

Δεν είναι σύντροφός της αλλά ο μπαμπάς της – Θεατρική έξοδος για τη γνωστή ηθοποιό

Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί σε πετυχημένη σειρά έκανε βραδινή έξοδο παρέα με τον πατέρα της,

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...

Κεφαλονιά: «Ανοίγουν» λογαριασμοί, κινητά και στόματα! – Τα νέα πρόσωπα που θα καλέσει η ανακρίτρια

Νέες, καταιγιστικές εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση της 19χρονης Μυρτώς...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.