Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

Ενα «ναι» και η συμμαχία πάει περίπατο

❱❱ Την Κυριακή αποφασίζει ο Θεοχαρόπουλος αν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

«Ολα ανοιχτά». Η φράση αυτή περιγράφει τη σχέση του Κινήματος Αλλαγής με τη ΔΗΜ.ΑΡ. Και θα παραμείνουν ανοιχτά ως την Κυριακή στις 11 το πρωί, καθώς στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς ο πρόεδρός της Θανάσης Θεοχαρόπουλος και οι σύντροφοί του θα πάρουν την τελική απόφαση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπάρχουν δύο εισηγήσεις, το «ναι» στη συμφωνία, που λέγεται ότι υποστηρίζει ο Θανάσης, και το «όχι», που θέλουν κάποια από τα εναπομείναντα στελέχη.

Ως γνωστόν, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και είναι πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ., η οποία συνεργάζεται με το Κίνημα Αλλαγής.

Εάν τελικά ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. πει «ναι» -άλλωστε, το κόμμα είναι αρχηγικό-, τότε αλλάζουν πολλά στη σχέση του με το Κίνημα Αλλαγής και φυσικά με τη Φώφη Γεννηματά, που θα δει άλλη μια συμμαχία να πηγαίνει… περίπατο.
Την Κυριακή λοιπόν, μετά τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, θα μάθουμε εάν θα κλονιστούν ή όχι και αυτές οι ισορροπίες – που μάλλον θα κλονιστούν!

Το ίδιο έλεγαν και οι πληροφορίες στο παρασκήνιο της Βουλής, όπου το θέμα Θεοχαρόπουλου ανέβηκε χθες πολύ ψηλά στο πολιτικό κους κους…

Ανανεωμένη στα μπουζούκια

gennimata

❱❱Λίγο πριν αρχίσουν οι κοινοβουλευτικές μάχες, δηλαδή την περασμένη Παρασκευή 11 του μηνός, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης πήγαν στα μπουζούκια!
Βρέθηκαν αμφότεροι στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου σαρώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ηταν καλεσμένοι στην κοπή της πίτας του ομίλου Σαβράμη. Ο επιχειρηματίας Βασίλης Σαβράμης είναι χονδρέμπορος θαλασσινών προϊόντων.
Η Φώφη Γεννηματά, ανανεωμένη, χαρούμενη και πολύ κομψή μέσα στο στενό φόρεμά της, σιγοψιθύρισε τα τραγούδια του Αργυρού και λικνίστηκε στη μουσική του. Το ίδιο έκανε κι ο Βασίλης Λεβέντης, με λιγότερο κέφι.
Αυτό, πάντως, που παρατηρούν όλοι όσοι τη… θωρούν είναι η φρεσκάδα και η αισιοδοξία που αποπνέει αυτό το διάστημα η Φώφη του ΠΑΣΟΚ, παρά τα ανοιχτά θέματα του κόμματός της.
Κάτι που, άλλωστε, φαίνεται και στην κάμερα του δημοσιογράφου Δημήτρη Μάρκου, που βρέθηκε στο κέντρο.

Με μοβ γραβάτες

katsikis

❱❱Πολύ μοβ είχε η χθεσινή ψήφος εμπιστοσύνης. Οι μοβ γραβάτες σε Ν.Δ., ΑΝ.ΕΛ. αλλά και ΣΥΡΙΖΑ είχαν την τιμητική τους. Κι αυτό γιατί είναι το πιο μοδάτο χρώμα αυτής της περιόδου.
Ο Κώστας Σκρέκας, βουλευτής Τρικάλων, ο Μάριος Σαλμάς, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ο Γιάννης Αντωνιάδης από τη Φλώρινα κι ο Τάσος Δημοσχάκης του Εβρου, όλοι Ν.Δ., φορούσαν μοβ γραβάτα. Το ίδιο κι ο Κωνσταντίνος Κατσίκης (φωτό) των ΑΝ.ΕΛ., καθώς και άλλοι, τους οποίους παρατηρούσαμε από τα θεωρεία της Βουλής. «Μοβ style rocks» και για άντρες στην Ολομέλεια.

Τι άκουσαν τα αυτάκια τους

paidia voyli

❱❱Τα παιδιά του Γενικού Λυκείου Κλειτορίας από την Αχαΐα είχαν την τύχη να βρεθούν χθες στη Βουλή, σε μια τόσο σημαντική πολιτικά ημέρα, που σύσσωμο το Κοινοβούλιο ήταν εκεί. Το τι είδαν τα ματάκια τους και το τι άκουσαν τα αυτάκια τους δεν λέγονται. Εκεί πάντως συνάντησαν και τον βουλευτή τους Ανδρέα Κατσανιώτη, που ξενάγησε τους μαθητές στη βιβλιοθήκη και στα θεωρεία της Ολομέλειας.

(!)

pazaiti

Την ώρα που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ήταν στη Βουλή, η σύζυγός του Νατάσα, γιατρός στο επάγγελμα, εκπαιδευόταν σε ένα νέο μηχάνημα για τον μαστό.
Ως γνωστόν, η Νατάσα Καραμανλή ειδικεύεται στις παθήσεις του γυναικείου μαστού. Εκανε, λοιπόν, εκπαίδευση στο πιο σύγχρονο μοντέλο «στερεοτακτικής βιοψίας μαστού με χρήση τομοσύνθεσης», όπως λέει χαρακτηριστικά η Νατάσα, η οποία για τον λόγο αυτόν βρίσκεται στο νοσοκομείο «Σεν Ζοζέφ» στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας.
Τουλάχιστον, αφού δεν γίνονται βήματα στην πολιτική, να γίνονται στην ιατρική, που μετράνε κιόλας.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...