Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

Ερωτας, λαγνεία και μόδα με ξεναγό την «Ιουλιέτα»

► Η φαν της φωτογραφίας Τζούλια Παπαδοπούλου κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης στην μπλογκόσφαιρα
► Συνεντεύξεις, ταξίδια, events και αφιερώματα στο «Julia Loves Romeo»

Οταν ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ έγραψε τη δραματική ιστορία αγάπης του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας το 1595, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι 420 χρόνια μετά θα λειτουργούσε ως πηγή έμπνευση για το ιστολόγιο μιας φανατικής αναγνώστριάς του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

34ed3q4twe4 1Κι όμως, όταν η Τζούλια Παπαδοπούλου κάθισε να σκεφτεί πιθανά ονόματα για το blog της, της ήρθε κατευθείαν στο μυαλό το Julia Loves Romeo. «Λες και το ήξερα καιρό πριν. Ισως φταίει το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα που ζούσα στο Λος Αντζελες βοηθούσα σε αποκλειστικά σαιξπηρικές παραστάσεις στο θέατρο, τις οποίες λάτρευα. Ηθελα κάτι ρομαντικό και πρωτότυπο που να με εκφράζει» εξηγεί η ίδια στην «Espresso».

Γεννημένη στην Αθήνα από Μικρασιάτες γονείς, η Τζούλια μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπήρξε αθλήτρια του βόλεϊ, έκανε στίβο στην ΑΕΚ, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και μόλις τελείωσε το λύκειο έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην ΑΣΟΕΕ. Ωστόσο, διέκοψε τις σπουδές της για να φύγει στην Αμερική, όπου έζησε συνολικά 16 χρόνια, τον πρώτο καιρό στη Νέα Υόρκη, έπειτα στο Σικάγο και το μεγαλύτερο διάστημα στο Λος Αντζελες. Εκεί δούλεψε, πήρε δίπλωμα ναυαγοσωστικής και έκανε σεμινάρια με αντικείμενο το κόσμημα.

Η ιδέα να δημιουργήσει το blog Julia Loves Romeo (με το μότο ένα «blog για τον έρωτα, τη λαγνεία και τα εσώρουχα…») γεννήθηκε στο μυαλό της πριν από περίπου τρία χρόνια. «Παρακολουθούσα πάντοτε τα ξένα blogs για τη μόδα και ζήλευα. Ηθελα να φτιάξω κι εγώ το δικό μου, βασισμένο στο στιλ και το γούστο μου. Κάποια στιγμή, λοιπόν, με παρακίνηση αγαπημένων φίλων μου αποφάσισα να το ξεκινήσω σαν χόμπι με μηδενικό μπάτζετ. Δεν περίμενα ότι με το πέρασμα του χρόνου θα είχε τέτοια απήχηση και θα γινόταν η δουλειά μου» αναφέρει η Τζούλια.

Μοντέλα

Τι θα ανακαλύψει κανείς κάνοντας enter στο blog της; «Προσωπικά, μου αρέσει πολύ η καλλιτεχνική φωτογραφία και προσπαθώ εκεί να επικεντρώνομαι, στο καλλιτεχνικό κομμάτι. Στο Julia Loves Romeo θα βρείτε, λοιπόν, φωτογραφήσεις με ρούχα, εσώρουχα, αξεσουάρ και μαγιό. Ακόμη, υπάρχουν συνεντεύξεις από διάσημα μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδέες για δώρα, ταξίδια και events, διάφορα αφιερώματα. Τώρα τελευταία δουλεύω και το κομμάτι για εστιατόρια και συνταγές» λέει, καθώς μας ξεναγεί στο ιστολόγιό της.

Τα σχόλια που άκουσε η Τζούλια για τη δουλειά της υπήρξαν εξαρχής θετικά, κυρίως σε ό,τι αφορά το γούστο και την αισθητική της. «Γνώρισα κορίτσια που μου είπαν ότι με παρακολουθούν ανελλιπώς, έλαβα e-mails από την Αμερική και την Ιαπωνία, στα οποία μου έγραφαν ότι τους αρέσει η δουλειά μου και πως θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα ακόμη περισσότερο τώρα, βλέποντας τα τοπία από την Αθήνα, τη Μάνη, τα νησιά και άλλα μέρη που έχω φωτογραφήσει.

Η ίδια δηλώνει πάντοτε περήφανη και για τη συνεργασία της με το GR Design Magazine στο Μουσείο Μπενάκη. «Είμαι η μοναδική blogger που μπήκε στο Μπενάκη ως πρωταγωνίστρια φωτογραφικής καμπάνιας, και μάλιστα δύο φορές. Οι φωτογραφίες μου φιλοξενήθηκαν στο μουσείο για έναν μήνα, στο πλαίσιο εκθέσεων. Ηταν τεράστια τιμή για μένα αυτό» σημειώνει με ενθουσιασμό.

Λάτρισσα της μόδας, η Τζούλια Παπαδοπούλου δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα ταλέντα της Ελλάδας. «Υπάρχουν Ελληνες που, αν είχαν γεννηθεί στο εξωτερικό, θα ήταν ήδη διάσημοι σε διεθνές επίπεδο» υπογραμμίζει. Οι σχεδιαστές στους οποίους έχει αδυναμία είναι οι Ελενα Κυρίτση, Νέλλα Ιωάννου, Γιώργος Ελευθεριάδης, Mi-Ro και Deux Hommes.

«Σε ό,τι αφορά τα μοντέλα, μου αρέσουν πολύ οι Παρασκευάς Μπουμπούρακας, Σπύρος Χριστόπουλος, Στέφανος Μιλάτος και Παναγιώτης Βασιλάκος. Από κορίτσια μού αρέσει μόνο η Δούκισσα Νομικού, που τώρα είναι παρουσιάστρια» λέει στην «Espresso».

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατέκτησε την καρδιά της

Ρομαντική, ευαίσθητη, ονειροπόλα, πεισματάρα και καλοφαγού. Αυτά είναι τα πέντε στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Τζούλια Παπαδοπούλου, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια σύγχρονη Ιουλιέτα. Οσο για τον Ρωμαίο της; Την πρώτη φορά που τον βρήκε, τον παντρεύτηκε κι απέκτησε μαζί του δυο υπέροχους γιους.

tg354t5egΜετά τον χωρισμό τους, η ζωή συνεχίστηκε. Η Τζούλια επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αμερική και πριν από λίγους μήνες ένας νέος Ρωμαίος χτύπησε την πόρτα της καρδιάς της. Πρόκειται για τον Φαήλο Κρανιδιώτη (φωτό), δικηγόρο και πρώην πολιτικό σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά. «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή» λέει η ίδια στην «Espresso», αποφεύγοντας τις περισσότερες λεπτομέρειες. Το σίγουρο είναι πως συνδυάζει αρμονικά τη δουλειά της στο blog με τη μητρότητα. «Το καταφέρνω εύκολα αυτό, γιατί απλά αφιερώνω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου παρά στη δουλειά» τονίζει.

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες: 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...