Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 12 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η βοήθεια των άλλων θα αποδειχτεί ιδιαίτερα πολύτιμη και θα κάνετε πράγματα που μόνοι σας ίσως δεν θα μπορούσατε. Μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που αρέσουν στο περιβάλλον σας, αλλά δεν ικανοποιούν εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι μια μέρα μεγάλης επαγγελματικής ανόδου και η σημαντική προσφορά σας σε αυτόν τον τομέα θα εκτιμηθεί από τους συνεργάτες σας και θα σας φέρει στην κορυφή. Μην είστε υπερβολικοί σε έξοδα που μπορείτε να αποφύγετε, για να μην έχετε αργότερα δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ό,τι συνηθίζατε μέχρι τώρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, χωρίς να αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Προσαρμοστείτε στις εξελίξεις της εποχής και μην είστε τόσο επιφυλακτικοί στα αισθηματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρεθείτε όσο μπορείτε περισσότερο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα, όταν δεν θα έχετε και τόσο μεγάλη διάθεση για κοινωνικότητες. Εάν οι καταστάσεις δεν είναι ακριβώς όπως θέλετε, μην πιέζετε να έρθουν στα μέτρα σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί οι παροδικές εντάσεις να μη σας αφήνουν να σκεφτείτε λογικά, αλλά καινούργιες συνεργασίες είναι στα σκαριά και τελικά θα βγει κάτι πολύ θετικό. Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε τον διάλογο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επενδύστε κάποια χρήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, κυρίως σε πρακτικούς τομείς, χωρίς να το παρακάνετε και χωρίς να σας πιάνουν ανασφάλειες. Μην πάρετε άμεσα θέση σε θέματα τα οποία δεν γνωρίζετε καλά και μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις στον ερωτικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Αφήνετε τα συναισθήματά σας να κυριαρχήσουν χωρίς να ακούτε τη φωνή της λογικής, καθώς τα μόνα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν είναι τα αισθηματικά σας. Μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία θα αναλώσει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτύξτε την ανάγκη που έχετε να διαλευκάνετε θέματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μη φρενάρετε όσους σας δίνουν ευκαιρίες και σας ανοίγουν δρόμους για την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε ότι σας προσφέρονται σημαντικότατες ευκαιρίες, γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά ποιες απ’ όλες θα διαλέξετε. Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αρκετά από πολλά πράγματα που ελπίζατε και ποθούσατε να υλοποιηθούν. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή έχετε αναλάβει πολλά πράγματα και ετοιμάζεστε να αναλάβετε ακόμη περισσότερα, φροντίστε να έχετε αυξήσει την άμυνα του οργανισμού σας. Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα χρειαστεί να παραστείτε σε πολλές εκδηλώσεις και να αποδεχθείτε αρκετές προσκλήσεις, προκειμένου να ενισχύσετε το προφίλ σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα σας αποδώσουν στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...