Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 18 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ό,τι επιθυμείτε. Οι ιδεαλιστικές σας απόψεις συνήθως επηρεάζουν και τις μελλοντικές αποφάσεις σας. Να είστε περισσότερο συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα και λιγότερο σπάταλοι στις αγορές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μονοτονία θα σας κάνει να νιώσετε κάπως κουρασμένοι και να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Οι σκέψεις σας περί των οικονομικών θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δεν θα καταλήξετε σε σαφή συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αμελήσετε για ανούσιους λόγους τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Οταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλώς αρνηθείτε. Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας θα γίνουν καινούργιες πηγές εσόδων. Μην επωμιστείτε τις συνέπειες αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι, αν και δεν είστε σύμφωνοι. Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε, θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις, που θα ρίξουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία σας. Ο συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις. Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας, που πάνε καλά. Η υπέρμετρη καταναλωτική σας μανία θα χειροτερέψει την οικονομική σας κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Καθώς θα υπάρχει παρασκήνιο σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, θα χρειαστείτε μεγάλη προσοχή για να μη σας προδώσουν οι ίδιες οι κινήσεις ή οι αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην «μπαλώνετε» καταστάσεις. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε την εξόρμησή σας. Κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα στα επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά σας ζητήματα, ώστε να νιώσετε καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε όσο περισσότερο μπορείτε μεθοδικοί στις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας ή την αξία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συναντάτε εμπόδια στις επαγγελματικές σας επαφές, ενώ γενικά η επικοινωνία σας με τους άλλους δεν βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα. Θα αντιμετωπίσετε αρκετές εξαπατήσεις και προβληματικές συνεργασίες από εδώ και στο εξής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποιήστε τη μέρα παρέα με τον σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα. Θα έχετε μικρές αλλά και μεγάλες απολαύσεις. Οι συναισθηματικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα αγγίξει κόκκινο και επειδή η σκέψη και η κρίση σας δεν θα είναι καθαρές, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις, που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...