Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 19 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Υποστηρίξτε με όποιο μέσο διαθέτετε τις θέσεις σας για να πείσετε τους συνεργάτες, αλλά και τους ανωτέρους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη και η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας, που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής. Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους. Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω κι αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές σας κινήσεις, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε υψηλούς στόχους για την επαγγελματική ζωή σας και όχι ημίμετρα. Μην υποχωρήσετε στην πρώτη δυσκολία, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας και θα βρείτε πολύ σύντομο τον σύντροφο που σας ταιριάζει.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν. Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούργιους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα. Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να αγγίξετε τον σύντροφό σας περισσότερο συναισθηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δεν γνωρίζετε καλά. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες. Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, όμως μην επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν. Κρατώντας το μέτρο και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε έτοιμοι να δείτε και από μια άλλη οπτική γωνία αυτά που μπορείτε να εισπράξετε από τους άλλους, συναισθηματικά και υλικά. Επενδύστε τη διάθεσή σας με αισιοδοξία και καλύψτε τις ανάγκες σας με την ψυχολογική υποστήριξη των άλλων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....