Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 20 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα κι αν η διάθεσή σας σάς προτρέπει να τρέξετε, πρέπει να προτιμήσετε τους αργούς ρυθμούς για να αποφύγετε τα λάθη που προκαλούνται από βιασύνη. Οταν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν κάνετε συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα, καλό είναι να μετριάζετε την ευαισθησία σας, αλλά και την ευθιξία σας, για να επιτύχετε τους στόχους σας. Για να μη γεμίζετε άγχος προσπαθήστε να μην αλλάζετε τον ρυθμό της καθημερινότητάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεχτείτε τις ιδιορρυθμίες όσων βρίσκονται στο περιβάλλον σας και έχετε κοινά συμφέροντα, αυξάνοντας την ευελιξία σας αλλά και την προθυμία σας. Αντιθέτως, απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα που οι δυνατότητές σας αυξάνονται θα καταφέρετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που δεν σας επέτρεπαν να κάνετε σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Για να προβείτε σε δεσμεύσεις σιγουρευτείτε πρώτα ότι μπορείτε να δεχτείτε τις απαιτήσεις των άλλων.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα ανταμείψει την υπευθυνότητα και τη σκληρή σας προσπάθεια, γι’ αυτό αφήστε στην άκρη τη θεωρητική προσέγγιση των πραγμάτων και περάστε στην πράξη. Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο αυθορμητισμός σας και οι τάσεις ανεξαρτησίας που έχετε τελευταία είναι θετικά στοιχεία, αλλά δεν θα πρέπει να καταργούν ευθύνες και υποχρεώσεις που σας αναλογούν. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε ό,τι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά.

ΖΥΓΟΣ: Αντισταθείτε σε προκλήσεις που είναι πιθανόν να ξυπνήσουν κόντρες στον επαγγελματικό χώρο σας και να επηρεάσουν τόσο την πρόοδό σας όσο και την ησυχία σας. Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται και να ξεπερνιούνται με απλούς τρόπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια συνάντηση, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια θεαματική βελτίωση της μόνιμης σχέσης σας θα είναι από τα ευχάριστα που πρόκειται να σας συμβούν. Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δεν σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αλλάξετε αποφάσεις που έχουν παρθεί εδώ και καιρό και μην υποκύψετε σε τάσεις υπερκατανάλωσης, γιατί υπάρχουν ανταγωνιστές που καραδοκούν για το παραμικρό λάθος. Ανακαλύψτε τα δημιουργικά ταλέντα σας και περάστε σε φάση δημιουργικότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό χώρο σας κρατώντας τα κέρδη της περιόδου και όχι σπαταλώντας τα σε ανούσιες αγορές. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα στη ζωή σας θα σας ωθήσει να πάρετε νέες πρωτοβουλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε έμπρακτες αποδείξεις για την αγάπη των γύρω σας προς εσάς και αυτό είναι αρκετό για να είστε ευτυχισμένοι και να διανύετε την καλύτερη περίοδο της ζωής σας. Υλοποιήστε κάποια παλιά σχέδιά σας και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Είστε έτοιμοι να παλέψετε σκληρά για να καταφέρετε να επιβληθείτε στον επαγγελματικό χώρο σας. Το ρίσκο αλλά κάποιες φορές και το θράσος θα είναι σύμμαχοί σας για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...