Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 28 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Όλες οι αποφάσεις είναι δικές σας και όλα είναι όπως τα θέλατε. Τα ευχάριστα και οι ανατροπές που θα σας προσφέρουν σταθερά βήματα ανανέωσης θα ξυπνήσουν και πάλι τις αισθήσεις σας. Οι αναθεωρήσεις των στόχων σας φέρνουν άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ: Προστατεύστε τα επαγγελματικά δικαιώματά σας και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες. Εκτονώστε ουσιαστικά τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και ζυγίστε τα δεδομένα προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν σας πιάνει η γνωστή κρίση τρέλας, καταπολεμήστε την με ό,τι μέσο διαθέτετε και με τίποτα μην μπερδέψετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τα προσωπικά. Ανήκουν σε διαφορετικά κομμάτια και έτσι πρέπει να παραμείνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πάθος σας φουντώνει αναζητώντας διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας, εκεί που δεν το περίμενε κανείς. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν.

ΛΕΩΝ: Κάντε αλλαγές που θα καλυτερέψουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δεν χωράει άλλη αναβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτού αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που θα σας μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε γιατί το κάνουν. Μην τα βλέπετε όλα μόνο υπό το πρίσμα της λογικής και ξεχνάτε να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Οργανώστε περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Οι ενέργειές σας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι’ αυτό μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καθώς επικοινωνιακά δεν θα έχετε πρόβλημα, οι σχέσεις σας δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές σε υπάρχουσες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να αποκτήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα μπορείτε να το έχετε και σας αξίζει, γι’ αυτό μην κινηθείτε με τη γνωστή παρορμητικότητά σας, που σας κάνει σίφουνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεγγίστε με άνεση τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε και εσείς να σας πλησιάσουν. Έχουν πολλά να σας πουν και να σας δείξουν, γεγονός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εφικτό, καθώς ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σχεδόν όλα θα είναι με το μέρος σας για να κάνετε αναδιοργάνωση της καριέρας σας με το σθένος που απαιτείται. Επιδείξτε την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε και επιβιώστε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και τις υποθέσεις σας θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Κάποια θέματα σας αναγκάζουν να τρέχετε και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε να ταυτιστείτε με αρνητικά συναισθήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...