Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 30 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους προσωπικούς στόχους σας, αποφεύγοντας καταστάσεις που σας αποδυναμώνουν και σας αποσυντονίζουν. Κάποιες ανακατατάξεις και η αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο εκτιμάτε τις καταστάσεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που επιθυμείτε, γι’ αυτό θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που απαιτούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας τους απαραίτητους ελιγμούς, αλλά φροντίστε να μείνετε πιστοί στις θέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μπορεί μελλοντικά να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη για να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Η δυναμική τροπή που θα πάρει η ζωή σας εξηγεί το γεγονός ότι δεν μπορείτε να νιώσετε χαλαροί ούτε στιγμή.

ΛΕΩΝ: Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα άλλων των γύρω σας, γιατί έχουν αρχίσει να κουράζονται με τη συμπεριφορά σας και θα έχουν δίκιο αν σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν κάνατε πράξη ούτε στο ελάχιστο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σάς καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορόνα γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές. Το εύρος των δυνατοτήτων σας είναι μεγαλύτερο απ’ ό,τι πιστεύετε, γι αυτό ευθυγραμμιστείτε με την επιτυχία από κάθε άποψη.

ΖΥΓΟΣ: Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Η καταπίεση κάποιων ατόμων σάς κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα, γιατί το κλίμα αλλάζει προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τις ίδιες σας τις πράξεις υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε εξαντλημένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε. Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλλεται να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας προκαλούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Αποκομίζοντας νέες εμπειρίες θα βγείτε τελικά κερδισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανοίξτε την καρδιά σας χωρίς ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές παραστάσεις σας. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ερχονται επαγγελματικές επιτυχίες που θα σας οδηγήσουν σε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Η καλή ψυχολογία σας θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν δεν επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε σήμερα τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσέξτε να μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ