Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Είστε πανέτοιμοι να διαπραγματευτείτε τους όρους που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, αλλά η ανταπόκριση που θα εισπράξετε εξαρτάται μόνο από τη στάση που θα τηρήσετε. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την προσοχή σας σε ό,τι σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταπολεμήστε το άγχος, που το πιο πιθανό είναι να σας οδηγήσει σε λάθη για τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε. Προσέξτε τα οικονομικά σας και, αν χρειαστεί, ζητήστε βοήθεια. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε κάθε συναισθηματισμό που σας κάνει να αγκιστρώνεστε σε άχρηστα πράγματα, γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εκκαθαρίσεις στη ζωή σας. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιοι σας έχουν πείσει πως σε πολλά θέματα δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε μόνοι σας, αλλά είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας γιατί συμβαίνει το αντίθετο. Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος, και υλοποιήστε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Η θέση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο θα αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να αφήνετε καλές εντυπώσεις, επειδή κάποιοι θα σας παρακολουθούν. Από εσάς εξαρτάται αν θέλετε να νιώθετε αυτοδύναμοι ή έρμαιο στα χέρια των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σύστημα «δίνω και παίρνω», στο οποίο έχετε μάθει τον τελευταίο καιρό να δουλεύετε, πρέπει να το εφαρμόζετε σωστά ανάμεσα στην οικογένεια, στους φίλους και στην εργασία σας. Σε ό,τι αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας.

ΖΥΓΟΣ: Οσο κι αν σας χαλούν τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, κάποια ταξίδια που θα προκύψουν και θα αφορούν τη δουλειά σας δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε φειδωλοί, και αυτό θα ενισχύσει την έμπνευσή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζετε να διεκδικείτε πολύ περισσότερα απ’ ό,τι είχατε συνηθίσει τους άλλους, και αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πιο επιτυχημένη και δημιουργική πορεία. Η ιεράρχηση των ιδεών σας, που θα έρχονται σαν χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ικανότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη που έχετε να ευχαριστήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ενισχύσετε μάλλον θα σας βάλει σε καινούργια έξοδα. Πρέπει να καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως για πρώτη φορά στη ζωή σας θα χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήνετε τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί με άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σας χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας, γιατί, όσο κι αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, είναι πολύ πιθανό να εκτεθείτε. Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στα πεδία της ζωής σας που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΙΧΘΥΣ: Τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου θετικά, είτε εφαρμόσετε κάποιες καινούργιες δικές σας ιδέες είτε κάποιες σημαντικές προτάσεις των συνεργατών σας. Η προσαρμογή σας στις νέες συνθήκες δίνει μια παραπάνω ευκαιρία να ανακτήσετε τον δυναμισμό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...