Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Γίνεστε πιο δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά. Ο διάλογος είναι η καλύτερη μέθοδος για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να υπάρξει, αλλά και να πάρετε τις σωστές τελικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρότι δεν προσέχετε ιδιαίτερα, η υγεία σας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν και εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει, όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, πώς να μάχεται για την επιβίωσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό χώρο σας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλύτερες και πιο αποδοτικές συνεργασίες. Φροντίστε την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι προσπάθειες που κάνετε θα αποδώσουν καρπούς, ενώ οι αποφάσεις σε πρακτικά ζητήματα θα ενισχύσουν την πρόοδό σας. Τα υλικά αγαθά παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρότι επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά.

ΛΕΩΝ: Συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και φέρνουν τα πάνω κάτω. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον ανοίγουν διάπλατα, γι’ αυτό πρέπει να κρατήσετε τα καλά που έχετε πετύχει και να πολεμήσετε καθετί ανασταλτικό που σας κρατά αιχμάλωτους στο παρελθόν και σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή για να στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας εκεί που προτιμάτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας ατού και θα τραβήξετε την προσοχή προσώπων του περιβάλλοντός σας ή του κοινωνικού κύκλου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο αισθηματικός τομέας σάς έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε τα δεδομένα στην υπάρχουσα σχέση σας είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας για μια νέα σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να διαμορφωθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και να πετύχετε τον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών θα βοηθήσει σημαντικά στον επικοινωνιακό τομέα. Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη ενός μεγάλου έρωτα να γίνει μέσα από τον τομέα των φλερτ. Αντιμετωπίστε πιο σοβαρά τις προσωπικές υποθέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα κι αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα σας επιτραπεί να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι πρέπει να βοηθήσετε τον σύντροφό σας για να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει στη συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν θυμάστε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως είναι λογικό κάποιες προτεραιότητες του συντρόφου σας να έρχονται σε κόντρα με τις δικές σας, θα συνεχιστεί η ισορροπία στη σχέση σας,ενώ θα αποφύγετε τις προστριβές και τις εντάσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...