Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε, τώρα που μπορείτε, τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας γι’ αυτήν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι κοινωνικές επαφές θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Προσέξτε υποθέσεις που δεν έχετε κατανοήσει καλά ή δεν γνωρίζετε όλα τα δεδομένα τους. Η αποκάλυψη μυστικών θα οδηγήσει σε συγκρούσεις, γι’ αυτό διαφυλάξτε τα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο σοβαροί με άτομα του περιβάλλοντός σας που δεν κατανοούν εύκολα το χιούμορ σας. Ενεργήστε δυναμικά, ώστε να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν κάποιες εκκρεμότητες. Ασχοληθείτε με θέματα που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, γιατί σίγουρα το έχετε ανάγκη. Η διπλωματία είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγείτε από τη δύσκολη θέση την ώρα της έντασης. Κυνηγήστε αποτελεσματικά και μεθοδικά τους στόχους σας για να πετύχετε πιο γρήγορα.

ΛΕΩΝ: Αν το ταίρι σας φαίνεται αδιάφορο, φταίνε οι υποχρεώσεις του και οι καταστάσεις. Φρέσκος αέρας αρχίζει να πνέει στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον. Σε μια υπόθεση που θεωρούσατε χαμένη θα εμφανιστούν νέοι ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δεν θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μην αφήσετε ανόητους προβληματισμούς να σας χαλάσουν τη μέρα. Μη χάνετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες.

ΖΥΓΟΣ: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον σας, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα που ανακύπτουν στην εργασία σας. Κινηθείτε από μόνοι σας και μη ζητάτε μονίμως τη συμπαράσταση των άλλων σε ό,τι θέλετε να κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε στους άλλους να σας βοηθήσουν. Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες προοπτικές στη ζωή σας θα σας φέρουν πιο κοντά με άτομα κύρους που θα σας αναβαθμίσουν στον εργασιακό χώρο σας. Μην παρασυρθείτε σε ακραίες αγορές, προσπαθώντας να καλύψετε την αγοραστική σας μανία, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να νιώσετε καλά εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές ανάγκες σας. Οι σωστοί χειρισμοί θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τον εργασιακό χώρο σας. Σε θέματα τιμής και ήθους φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να εξασφαλίσετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον επαγγελματικό χώρο σας και να επιδιώξτε να έχετε καλύτερες συνθήκες εργασίας. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σας σχέδια, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές του οικονομικού τομέα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε κάθε είδους συζήτηση που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μην επιτρέπετε τα επαγγελματικά θέματα να μονοπωλούν τον χρόνο και τη ζωή σας. Είναι πιθανόν σε μια συζήτηση που θα κάνετε να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...