Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 12 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με λιγότερη πίεση τα δεδομένα και τις καταστάσεις, να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά και αν χρειαστεί να επανατοποθετηθείτε απέναντι στη σχέση με τον σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βάσανά σας, θα μπορέσετε να βοηθηθείτε αποτελεσματικά και τα περιθώρια βελτίωσης που θα έχετε θα είναι αρκετά μεγάλα. Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λιγότερο ευάλωτοι πλέον για καινούργιες γνωριμίες, θα θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με κάθε τρόπο και θα είστε περισσότερο ανοιχτοί στις προσκλήσεις. Σαφώς, θα παραπονιέστε όλο και λιγότερο για την τύχη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βοηθηθείτε αρκετά στο να συλλάβετε το πραγματικό νόημα των επαγγελματικών σας αλλά και κάποιων πολύ σημαντικών σχέσεών σας. Πάρετε σοβαρές και επιτυχημένες αποφάσεις που το αποτέλεσμά τους θα φανεί στο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο άτομο που μπήκε στη ζωή σας. Μόνο με τη βοήθεια της λογικής θα μπορέσετε να βοηθήσετε έναν φίλο σας που έχει πρόβλημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναβαθμίστε τη σχέση σας προκαλώντας μια ανοιχτή συζήτηση με τον σύντροφό σας που θα περιλαμβάνει πολλές αλήθειες. Αφήστε τους τύπους όταν μιλάτε μαζί και δείτε την ουσία για να προχωρήσει η σχέση σας πιο εύκολα.

ΖΥΓΟΣ: Οι απαιτήσεις των γύρω σας δεν τελειώνουν ποτέ, αλλά θα νιώσουν καλύτερα αν σταματήσετε να τους κριτικάρετε. Για να στεφθείτε νικητές, θα πρέπει να δώσετε αξιοπρεπή αγώνα και να τηρήσετε τους κανόνες του παιχνιδιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τις ατελείωτες σκέψεις της λογικής να σας κάνουν να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία. Εάν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε τώρα, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρπάξτε και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Συνεχίστε να εργάζεστε με την ίδια ταχύτητα για την επίτευξη των σχεδίων σας και μην απογοητεύεστε. Απ’ ό,τι φαίνεται, σήμερα θα δοκιμαστούν οι σχέσεις με τα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκαθαρίζονται πολλά και εμφανίζονται εσωτερικές αλήθειες που θα σας φέρουν ανακούφιση. Αφήστε στους συνεργάτες σας πρωτοβουλίες γιατί χρειάζονται τον έλεγχο και την κυριαρχία στις αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μόνο που πρέπει να φροντίσετε είναι αυτά που θα λέτε να είναι κατανοητά και όχι να βασίζονται σε ασάφειες και αοριστολογίες, καθώς όσο και να θέλουν οι άλλοι να μαντέψουν τι εννοείται, δεν θα είναι εύκολο.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα συμπιεστούν τα οικονομικά σας και τώρα θα πρέπει να μεθοδεύσετε τις προσπάθειές σας ώστε να εξελιχθεί η καριέρα σας και να έχετε τα μέγιστα οφέλη τόσο από την ποιότητα της δουλειάς όσο και από το ύψος των αμοιβών.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...