Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 27 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Αν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε με την πάροδο του χρόνου και θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι γι’ αυτούς που δεν έχουν ισχυρότερα όπλα για να νικήσουν. Ξεκουραστείτε για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας με καινούργιες ελπίδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε πολλά στο κεφάλι σας, μην τρέχετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε και μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν, αν δεν σας ικανοποιούν. Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε επιφυλακτικοί με άτομα που τα γνωρίζετε καλά. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος επαφών για την εξέλιξή σας και θα δείτε τώρα πιο αισιόδοξα την πορεία σας. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν και μην τα θέλετε όλα δικά σας.

ΛΕΩΝ: Κάθε κίνησή σας θα είναι σημαντική και θα νιώσετε ότι εξαρτώνται και άλλοι από τις αποφάσεις σας. Οπότε, για το καλό όλων, σκεφτείτε λογικά και ώριμα. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και πάρτε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελιγμοί που θα χρειαστεί να κάνετε θα σας δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Η διπλωματική στάση, έστω και προσωρινά, απέναντι σε άτομα που δεν σας βλέπουν και τόσο φιλικά θα σας ανταμείψει με αποκαλύψεις που θα φωτίσουν το παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ: Οι εύστοχες παρατηρήσεις σας ίσως να είναι τελικά πιο τολμηρές απ’ ό,τι έως σήμερα. Όμως να ξέρετε πως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού έτσι ανοίγετε πολλά μέτωπα γύρω σας. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας περιορίζουν και να σας καταπιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το στενό περιβάλλον σας. Ανοίξτε τα φτερά σας και ακολουθήστε μια νέα προοπτική, που μπορεί να σας οδηγήσει σε ανοιχτούς ορίζοντες. Φροντίστε παράλληλα να είστε καλά ενημερωμένοι με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πόλεμος νεύρων που σας κάνουν αυτή την περίοδο κάποια άτομα μπορεί να αποδειχθεί ό,τι καλύτερο, αφού θα σας δώσει δύναμη και θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να μην είναι τόσο απλό, αλλά θα το διαπιστώσετε στην πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας καλός λόγος κάποιες φορές αρκεί για να ανακουφίσει αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε υποχρεωμένοι σε κάποιους, αναγνωρίστε την προσφορά τους. Δείτε τα γεγονότα μέσα από άλλη διάσταση και θα ανακαλύψετε πως είναι προς όφελός σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώνετε πλέον πως βρίσκεστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη απόφαση που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Να θυμάστε πως αν υπερισχύσει η λογική σας, θα μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι όσον αφορά τα βήματα που θα ακολουθήσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η σκληρή γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε πιθανώς θα σας βγάλει από μια δύσκολη θέση, αλλά ίσως και να σας κρατήσει σε αγωνία για την έκβαση κάποιων γεγονότων. Ελέγξτε τις συγκρούσεις που βλέπετε να ταράζουν τη σχέση σας με έναν συνεργάτη.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...