Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Βγείτε έξω με οικείους και γνώριμους ανθρώπους. Θα έχετε την ευκαιρία να τους πείσετε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στις πεποιθήσεις σας και αυτό θα σας απαλλάξει από ένα βάρος. Μπορείτε να περιορίσετε την υπερένταση και το άγχος με θετικές σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Είστε υπερβολικά δραστήριοι, τόσο στις κινήσεις όσο και στην επικοινωνία σας. Επειδή, όμως, θα υπάρχει η τάση για μπερδέματα, κρατήστε σταθερή θέση για να τα αποφύγετε. Για να πετύχετε ευκολότερα τους στόχους σας, τολμήστε να αλλάξετε στρατηγική.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε πολλές κατακτήσεις, πρέπει να είστε αυθόρμητοι, γλυκείς και η λογική σας να μην κατευθύνει όλες τις κινήσεις σας ή να καταλήγει σε σενάρια που μπορεί να είναι απατηλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα εμφανιστούν νέες αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει και τις σχέσεις σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες. Εάν είστε έτοιμοι να πληρώσετε το κόστος μιας απαγορευμένης αγάπης, προχωρήστε.

ΛΕΩΝ: Κάντε τρόπο ζωής κάποιες νέες εφαρμογές, που μπορεί να έχουν μεγαλύτερη λιτότητα, αλλά θα είναι με περισσότερη ουσία, για να αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και σαφώς πιο χαλαροί. Όταν αυτά που ζητάτε δεν καταλήγουν εκεί όπου θέλετε, δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα με τις παρέες των φίλων σας, μια που οι υποχρεώσεις σας αρχίζουν να μειώνονται αισθητά. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί με αρκετές ευκαιρίες. Η εφαρμογή των συμβουλών σας σε μια συζήτηση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα δώσει λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε ωριμάσει αρκετά και πλέον στέκεστε στα πόδια σας, οπότε κινηθείτε ελεύθερα. Όπου και να πάτε δεν προβλέπεται να είστε μόνοι, αλλά, αντίθετα, θα έχετε γοητευτικές εμπειρίες. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επιφυλακτικοί και περισσότερο φιλικοί με νέους συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξίζει τον κόπο να επιδιώξετε μεγαλύτερη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα. Φροντίστε να μην απομονωθείτε γιατί οι άλλοι θα παίξουν για σας τον ρόλο του καθρέφτη της αυτογνωσίας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αυτός ο μήνας θα αποτελέσει το ορόσημο για μια νέα εποχή. Η διαφοροποίηση σε πολλά θέματα της ζωής σας θα σας ωθήσει να κάνετε νέες επενδύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεται να ξεφύγετε από τη συντηρητική στάση που σας διακρίνει. Συμπεριφερθείτε και λίγο ανέμελα, αλλά πάντα μέσα σε όρια, ώστε να μη χαρακτηριστείτε ανήθικοι από κάποιους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια μικρή απόδραση από τα καθημερινά για να καθαρίσει το μυαλό σας περισσότερο. Κάποιες συμπτώσεις θα συμβάλουν στο να βρεθούν λύσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Πρέπει να φροντίζετε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας τη στιγμή που θα σας χρειαστεί.

ΙΧΘΥΕΣ: Σημασία και βαρύτητα θα έχουν για σας οι συναισθηματικές συναλλαγές σας και κατ’ επέκταση θα καταλάβετε τους τρόπους με τους οποίους επιτυγχάνεται αυτή η σύμπνοια. Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, καθώς οι ενδοιασμοί δεν σας βοηθούν να φτάσετε εκεί όπου θέλετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...