Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 27 Φεβρουαρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η νευρικότητα και το άγχος αναμειγνύονται με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να…

ΚΡΙΟΣ: Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει. Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια ατόμων που βλέπουν τα πάντα επιφανειακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Με τη βοήθεια της φαντασίας και της διαίσθησης αυξήστε τη δημιουργικότητά σας. Δεν πιστεύετε ότι τα πολλά μπερδέματα μπορεί να γίνουν πολύ κουραστικά; Φροντίστε να περιορίσετε την επικίνδυνη τάση σας να ενδιαφέρεστε για πολλά πράγματα μαζί, πριν να είναι αργά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας, σας περιμένει μια ερωτική επιτυχία. Θέστε τα όριά σας και μην αφήνετε διάφορους συνεργάτες να διαψεύδουν τις ελπίδες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκληθούν αρκετές καθυστερήσεις στα οικονομικά σχέδιά σας, κάνοντάς σας να υιοθετείτε έναν καινούργιο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας.

ΛΕΩΝ: Πείτε ναι στον έρωτα, στη συντροφικότητα και την κοινωνικότητα, για να κρατήσετε στο παρασκήνιο μυστικά, απωθημένα και δόλιες σκέψεις που καταστρέφουν το προφίλ σας. Εχετε αρκετά καλά στοιχεία, αλλά το κακό είναι ότι δεν ξέρετε πώς τα εξωτερικεύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η νευρικότητα και το άγχος αναμειγνύονται με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να μπερδεύονται με τις δύσκολες. Αφήστε το ένστικτο να γίνει η πυξίδα σας και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του οργανισμού σας και γενικά της υγείας σας. Είναι καιρός να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας και να μην παραμελείτε τις ανάγκες του. Σίγουρα σας χρειάζεται χρόνος για ξεκούραση και περισσότερη για διασκέδαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρετε οικονομικά, αρκεί να θυμάστε ότι δεν πρέπει για κανέναν λόγο να είστε ριψοκίνδυνοι ή σπάταλοι. Να είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε λίγο, αν χρειαστεί, από τις θέσεις σας και να αυτοσχεδιάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είστε αρκετά γοητευτικοί ώστε να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Η καλή ψυχική διάθεσή σας θα σας δώσει μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η φιλία θα είναι κατά κάποιον τρόπο ο καλύτερος μεσάζων, για να τονώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας γνωρίσουν, για να μπορέσετε στην πορεία να περάσετε τα δικά σας μηνύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κατά τη διάρκεια της μέρας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες στις κοινωνικές σχέσεις λόγω της συμπεριφοράς σας. Γίνετε λίγο αυθόρμητοι στις συναναστροφές σας, για να μπορούν και οι άλλοι να σας πλησιάζουν ευκολότερα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οπως με τις σχέσεις σας έτσι και με τα επαγγελματικά σας η αποκατάσταση και η ηρεμία είναι απαραίτητα στοιχεία. Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας, όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σας σας απογοητεύουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χεράκι χεράκι Γκαγκάκη και Καπράλος

Πού πετύχαμε το ζεύγος.Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως...

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Πέτρος Κωστόπουλος: Συγκινήθηκε όταν είδε το πατρικό του – «Έφυγα 16 χρονών»

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον Πέτρο Κωστόπουλο το μεσημέρι...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το βραδινό look με δαντελένιο κορμάκι στο πλευρό του Θέμη Σοφού

Με μια εμφάνιση που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και...