Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Ο Ιάσων Δούσης μιλά στην «Espresso» για το τηλεοπτικό «φλερτ» και τα reality shows

«Ψήνουν» το Jason Αντιγόνη, κατά κόσμον Ιάσονα Δούση, να πάρει μέρος στο νέο «Greece’s Next Top Model», όπου για πρώτη φορά θα διαγωνιστούν τόσο άντρες όσο και γυναίκες μοντέλα!

Ο ακτιβιστής ανθρωπίνων και ζωικών δικαιωμάτων Ιάσων Δούσης, ο οποίος απασχόλησε έντονα τη δημοσιότητα με την απόφασή του να διεκδικήσει νομικά και να κερδίσει το δικαίωμα να μην προσδιορίζεται με κανένα από τα δύο φύλα, έχει πραγματοποιήσει στο παρελθόν extreme εμφανίσεις που τράβηξαν τα φλας και προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ποιος τον ξεχνά να ποζάρει με γυναικεία ρούχα μπροστά στον Εύζωνα, στην πλατεία Συντάγματος; Ποιος δεν θυμάται επίσης την εμφάνιση με ροζ φουστάνι στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων; Όλα τα παραπάνω φαίνεται πως σκέφτηκαν κάποιοι, προτείνοντάς του να συμμετάσχει στο «GNTM: Boys & Girls», το οποίο έχει το Star στα σκαριά.

«H αλήθεια είναι ότι δέχομαι πανταχόθεν πιέσεις και προτροπές για να μπω στο “GNTM” και γενικά να γίνω μοντέλο εδώ και χρόνια. Τιμητικό να σου το λένε, παρότι πλησιάζεις τα 35» λέει στην «Espresso» το Jason Αντιγόνη, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου το μόντελινγκ. Έχω, όμως, μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ σε κανέναν και σε τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να παρουσιάζω δική μου τηλεοπτική εκπομπή, παρά να διαγωνίζομαι» διευκρινίζει.

φ2 67

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του σχεδιαστή μόδας και κριτή στο «GNTM» Άγγελου Μπράτη ότι στον φετινό κύκλο του reality ενδέχεται να δούμε τους άντρες μοντέλα να φωτογραφίζονται ακόμη και σε γυναικεία concepts, όπως συμβαίνει κατά κόρον στα αντίστοιχα τηλεοπτικά shows στο εξωτερικό, ο Ιάσων εκφράζει την πεποίθησή του πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, πολλά αγόρια στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να… απελευθερωθούν!

«Το φόρεμα ή το make up δεν σε κάνει γυναίκα. Άλλωστε, χρόνια πριν θυμόμαστε εξώφυλλο του Μπραντ Πιτ με φόρεμα και τον Σάκη Ρουβά να τραγουδά με φούστα. Το ελληνικό κοινό εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια και εγκολπώνεται τις διεθνείς τάσεις, εξελίξεις και ελευθερίες. Το να βλέπεις άτομα να εκφράζονται ελεύθερα στην τηλεόραση μόνο καλό μπορεί να σου κάνει, πολλώ δε μάλλον όταν είσαι παιδί ή έφηβος και διαμορφώνεις την προσωπικότητά σου, η οποία ιδανικό νομίζω είναι να ασπάζεται και να υπεραμύνεται της ελευθερίας με την οποία οι άνθρωποι πρέπει να ζουν και προφανώς να ντύνονται» δηλώνει.

Η υποψηφιότητα

Τέλος, το Jason Αντιγόνη αναφέρεται στην αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή του με κοντό μαλλί και χωρίς φούστες, ειδικά μετά την υποψηφιότητά του στο πλευρό της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής. «Έγινα γνωστός ως ακτιβιστής ανθρώπινων και ζωικών δικαιωμάτων, αλλά και για την περσινή κάθοδό μου στην πολιτική. Η παλαιότερη εικόνα που ενστερνιζόμουν σχετιζόταν με φορέματα και κοσμήματα. Πλέον έχω κοντά μαλλιά, αφού τα μακριά που έκοψα δωρίστηκαν στο Άλμα Ζωής. Έχω μεγάλη υπερηφάνεια για ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, γιατί ο μόνος στόχος μου υπήρξε ανέκαθεν η ελευθερία, η έκφραση και ο ανθρωπισμός. Όλα τα άλλα είναι προς κατανάλωση και φθηνό κουτσομπολιό. Το δε επίσημο όνομά μου είναι Ιάσων Δούσης και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το πώς θα με φωνάζει κανείς» υπογραμμίζει.

φ3 43

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...