Ο 90χρονος Κώστας Γκουσγκούνης αποκαλύπτει ότι ακόμα και σήμερα του κάνουν προτάσεις για… αισθησιακή ταινία!

«Είμαι καλά, παρά τα 90 μου χρόνια. Δεν το βάζω κάτω» λέει ο Κώστας Γκουσγκούνης από τη Λάρισα, όπου ζει μόνιμα. Λίγους μήνες μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ο θρυλικός «βασιλιάς του πορνό» μιλάει αποκλειστικά στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, κάνοντας γνωστό πως -ακόμη και σ’ αυτή την ηλικία- το τηλέφωνό του χτυπάει από ανθρώπους που του κάνουν επαγγελματικές προτάσεις.

«Φυσικά και έχω προτάσεις ακόμα και σήμερα για να παίξω στον κινηματογράφο, αλλά δεν πάω. Γιατί εγώ ζητάω τα χρήματα μπροστά, ενώ εκείνοι θέλουν να πληρώσουν αφού βγει στις αίθουσες η ταινία» αναφέρει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Τον ρωτάμε αν έχει το κουράγιο, λόγω ηλικίας, να ξαναπαίξει σε ταινία. «Φυσικά και έχω το κουράγιο. Γιατί όταν κατέχεις τη δουλειά τεχνικά και ως ηθοποιός, συμβιβάζεσαι με τον σκηνοθέτη. Εγώ έπαιξα και σε ποιοτικές ταινίες και σε αισθησιακές. Και, δεν σου κρύβω, ο κινηματογράφος με βοήθησε σε όλα τα είδη του. Ήταν για μένα βιοποριστικό επάγγελμα. Στην ουσία, ήταν μια καλή περιπέτεια μέσα στη ζωή μου το σινεμά» τονίζει, κάνοντας έναν μικρό κινηματογραφικό απολογισμό.

Ο Κώστας Γκουσγκούνης έμεινε στην ιστορία και για τις ατάκες τις οποίες έλεγε στις αισθησιακές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Σε ερώτησή μας, αν αυτές ήταν εμπνεύσεις του εκάστοτε σκηνοθέτη ή δικές του, γελάει δυνατά. «Αυτά όλα ήταν δικά μου τεχνάσματα» ξεκαθαρίζει.

Λίγο προτού μας αποχαιρετήσει, του ζητάμε να μας απαντήσει σε κάτι τελευταίο, αν του λείπει ο κινηματογράφος και το χειροκρότημα. «Εντάξει, με τον κινηματογράφο τώρα είμαστε στα ξεπουτανιάσμ…α. Τα έχω ξεπεράσει όλα αυτά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...