Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

«Ροχιμπλάνκος» και Σιμεόνε ρίχνουν δίχτυα… στο Λιμάνι για τον παίκτη του Ολυμπιακού

«Δίχτυα» στο λιμάνι του Πειραιά ρίχνει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» και ο Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται ότι έχουν στο στόχαστρό τους τον Μαντί Καμαρά για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

«Η Ατλέτικο θα μπορούσε να έχει διαλέξει τον Καμαρά ως έναν από τους βασικούς της στόχους, με τον τρόπο παιχνιδιού του να είναι ιδανικός για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και για τον ρόλο που είχε στην ομάδα ο Τόμας Παρτέι» αναφέρει η LTV Noticias, επισημαίνοντας ότι για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει η ομάδα της Μαδρίτης να ικανοποιήσει οικονομικά τους Πειραιώτες, οι οποίοι αξιώνουν για τον Αφρικανό μέσο περισσότερα από 20.000.000 ευρώ.

Ο μέσος από τη Γουινέα πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανεβάζοντας τις μετοχές του. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του 23χρονου με την ομάδα με την Πειραιά λήγει το καλοκαίρι του 2023. Παράλληλα, στην Πορτογαλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για… εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Ζότα. Όπως αναφέρει, λοιπόν, η «Record», οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ της Μπενφίκα που παραχωρείται δανεικός. Ασφαλώς πρόκειται για μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που κοστολογείται πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024, με τους αετούς της Λιβασόνας να του βάζουν ρήτρα αποδέσμευσης 80.000.000 ευρώ. Μεσολαβητής είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει αποδείξει (με την περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε) ότι μπορεί να πείσει τέτοιους ανερχόμενους παίκτες να αγωνιστούν στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, επιμένουν στην Ελβετία ότι ο Κέβιν Μπουά, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία, θα μετακομίσει στον Πειραιά. Οι Τούρκοι, από την πλευρά τους (λόγω του ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας), υποστηρίζουν για τον Ελβετό εξτρέμ ότι «ο Ολυμπιακός θέλει τον Κέβιν Μπουά και πηγές κοντά στη Βασιλεία τονίζουν πως ο ελληνικός σύλλογος έχει εντείνει τις επαφές του και έχει σφίξει ο κλοιός».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...