Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Εβαλε τον εραστή να ξεκάνει τον πρώην άνδρα της

❱❱ Αγιο είχε ο 53χρονος, που δέχθηκε πυροβολισμούς έξω από το εστιατόριό του στο ΜάτιΑπό του Χάρου τα δόντια γλίτωσε ένας 53χρονος επιχειρηματίας, όταν δέχθηκε απανωτούς πυροβολισμούς από τον 37χρονο εραστή της εν διαστάσει συζύγου, που του είχε στήσει ενέδρα θανάτου έξω από το κατάστημά του στο Μάτι, θολωμένος από το πάθος του για τη γυναίκα «αράχνη», η οποία φέρεται ότι τον μετέτρεψε σε τυφλό όργανό της!

Ο 53χρονος, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, τραυματίστηκε στον γλουτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο παρ’ ολίγον δολοφόνος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται, αλλά ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης συνελήφθη από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής η κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερή του εν διαστάσει σύζυγος του επιχειρηματία.

Το θύμα φέρεται ότι έχει οικονομικές και προσωπικές διαφορές με τη 47χρονη πρώην σύντροφό του, καθώς και οι δύο διατηρούν ομοειδή καταστήματα στην περιοχή, ενώ στον ίδιο χώρο και στην ίδια περιοχή δραστηριοποιείται και ο 37χρονος που αναζητείται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η αιματηρή επίθεση έγινε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Μάτι, ακριβώς έξω από το εστιατόριο του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος εκείνη την ώρα καθόταν στην αυλή.

Πρόλαβε να καλυφθεί

Ξαφνικά, μπροστά στο κατάστημα σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου βγήκε με γρήγορες κινήσεις κρατώντας προτεταμένο ένα πιστόλι. Στήριξε το χέρι του στον ουρανό του αυτοκινήτου για καλύτερη σταθερότητα και ευθυβολία και άρχισε να εξαπολύει καταιγισμό πυρών εναντίον του ανυποψίαστου 53χρονου! Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό του, ο επιχειρηματίας ανέκτησε την ψυχραιμία του και αμέσως έτρεξε να καλυφθεί πίσω από ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο σημείο. Ετσι, γλίτωσε τη ζωή του, καθώς δέχθηκε μία σφαίρα κι αυτή στα μαλακά μόρια του γλουτού, όπως διέγνωσαν αργότερα οι γιατροί!

Αμέσως μετά την επίθεση ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί και πλέον αναζητείται από τις Αρχές. Ωστόσο, λίγη ώρα μετά το αιματηρό περιστατικό συνελήφθη από τους αστυνομικούς η εν διαστάσει σύζυγος του 53χρονου, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην επίθεση, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της περιλαμβάνονται και οι κατηγορίες της απείθειας και της αντίστασης κατά της Αρχής. 

Λίγη ώρα πριν από το μπαράζ των πυροβολισμών και τον τραυματισμό του 53χρονου ο «στόχος» είχε τσακωθεί άγρια στο τηλέφωνο με την εν διαστάσει σύζυγό του, καθώς μετά τον χωρισμό τους προέκυψαν σοβαρές προσωπικές και οικονομικές διαφορές. Σε αυτές φέρεται ότι εμπλέκεται και ο νυν σύντροφος της γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές από την Αστυνομία, η οποία ερευνά ενδελεχώς την υπόθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...