Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Λοχαγός serial killer στραγγάλιζε γυναίκες μετά το sex και τις πετούσε σε φρεάτιο

❱❱ Ο κατάλογος των θυμάτων του παρανοϊκού «Ορέστη» ίσως να μην έχει τελειωμόΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Δεν θα σταματήσει να «ξερνά» σαπωνοποιημένα πτώματα το φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό, όπου ο 35χρονος serial killer λοχαγός της Εθνικής Φρουράς Ν.Μ. έθαψε τα νεκρά σώματα της 38χρονης Mary Rose Tiburcio από τις Φιλιππίνες και της 28χρονης ομοεθνούς της Arian Palanas Lozano, όταν τις στραγγάλισε μετά τις σεξουαλικές επαφές που είχε μαζί τους, αφού τις «ψάρεψε» στη διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών Badoo με το προφίλ «Ορέστης 35»! Στο μεταξύ, κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 6χρονης κόρης της πρώτης, Sierra, που δεν έχει βρεθεί ακόμη.

f4 arian lozano

Η φρικιαστική υπόθεση που συγκλονίζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα τη Μεγαλόνησο συναγωνίζεται σε νοσηρότητα τις ιστορίες της αμερικανικής αστυνομικής σειράς «Criminal Minds»! Η έρευνα που έκαναν το Σάββατο άνδρες της Πυροσβεστικής και αυτοδύτες της ΕΜΑΚ σκόρπισε ανατριχίλα και τρόμο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, προέκυψαν ενδείξεις για την ύπαρξη τουλάχιστον άλλων δύο στο ίδιο φρεάτιο.

Σύμφωνα με όσα επικαλέστηκε αστυνομική πηγή στον «Πολίτη», θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι υπάρχει ένα πτώμα, πιθανότατα και δεύτερο, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλοι νεκροί σε σημεία του φρεατίου που δεν έχουν ερευνηθεί ακόμη!

Περίεργος όγκος

Οι Αρχές που διεξάγουν τις έρευνες έχουν οδηγηθεί σε αυτό το συμπέρασμα από τις υποβρύχιες κάμερες, οι οποίες «έπιασαν» τουλάχιστον έναν περίεργο όγκο μέσα στο νερό και υπάρχει φόβος ότι πρόκειται για ανθρώπινο σώμα. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της λάσπης και της γεωμορφολογίας της περιοχής, οι έρευνες συνεχίστηκαν και χθες με αμείωτη ένταση, προκειμένου να ανασυρθούν και άλλα πτώματα από το βάθους 130 μέτρων φρεάτιο, το οποίο έγινε υγρός τάφος για άγνωστο προς το παρόν αριθμό γυναικών. Παράλληλα, υπήρξαν και κάποιες φήμες που ανέφεραν πως μέσα στο φρεάτιο του τρόμου υπάρχει πιθανώς και ένα πτώμα που ανήκει σε άνδρα, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

sdfd

Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Κυριακή, όταν βρέθηκε τυχαία από τουρίστες το πτώμα της Mary Rose Tiburcio στο φρεάτιο του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό. Σύμφωνα με την κυπριακή έκδοση της «Καθημερινής», «η γυναίκα και η 6χρονη κόρη της Sierra είχαν δηλωθεί ως εξαφανισμένα πρόσωπα τον περασμένο Μάιο».

Αφού πρώτα πήραν διάφορες κατευθύνσεις, οι έρευνες οδήγησαν στον 35χρονο ίλαρχο της Εθνικής Φρουράς, που ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης και της κόρης της.

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι στραγγάλισε στο σπίτι του την άτυχη γυναίκα που βρέθηκε τυχαία στο φρεάτιο και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο στη λίμνη Μεμί στο φράγμα Ξυλιατού, όπου έριξε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης, το οποίο είχε τυλίξει σε σεντόνι και είχε δέσει με πέτρες! Οι αστυνομικοί άκουσαν με φρίκη τον 35χρονο να ομολογεί κυνικά πως, όταν υποχώρησαν οι πέτρες, ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερα τις πέτρες και το έριξε πάλι στο νερό! Αμέσως οι Αρχές άρχισαν εντατικές έρευνες, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί και δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο του Μιτσερού! Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα, η οποία βρέθηκε σε κατάσταση σαπωνοποίησης, ήταν γυμνή και δεμένη χειροπόδαρα, με τον ίδιο τρόπο που είχαν δεθεί και τα άκρα της 38χρονης ομοεθνούς της!

Στις 11 χθες το πρωί ο δράστης, που τελεί ήδη υπό οκταήμερη κράτηση, οδηγήθηκε στο δικαστήριο προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες και την Παρασκευή θα προσαχθεί εκ νέου ενώπιον των δικαστών για τους δύο φόνους. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικοί στο δικαστήριο, ο 35χρονος παραδέχτηκε στις 19 Απριλίου τον φόνο της Marry Rose και ακόμα μίας γυναίκας, της 28χρονης Arian Palanas Lozano, επίσης από τις Φιλιππίνες. Αυτό κάνει τις κυπριακές Αρχές να πιστεύουν πως το δεύτερο πτώμα που βρέθηκε στο Μιτσερό ανήκει στην 28χρονη. Μέχρι στιγμής, πάντως, το πτώμα δεν έχει ταυτοποιηθεί, καθώς δεν έχει διενεργηθεί ακόμη η νεκροτομή.

Οπως ομολόγησε ο 35χρονος, γνώρισε την Arian μέσω ίντερνετ και στις 21 Ιουλίου του 2018, αφού έκαναν sex στο σπίτι του, την έπνιξε με μεμβράνες. Στη συνέχεια, για να εξαφανίσει τα ίχνη του ειδεχθούς εγκλήματος, πέταξε το πτώμα στο φρεάτιο.

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...