Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Άνω κάτω η Μύκονος από έκφυλο μεγιστάνα!

❱❱ Ο «βασιλιάς του Instagram» με τους 23.600.000 followers, Νταν Μπιλζέριαν, παρτάρει άγρια με το «χαρέμι» του στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμωνΑνω κάτω έχει κάνει το νησί των ανέμων ο πολυεκατομμυριούχος Νταν Μπιλζέριαν, γνωστός και ως «βασιλιάς του Instagram» με τους 23.600.000 followers. 

Ο Αμερικανός playboy και φανατικός τζογαδόρος, που περιστοιχίζεται πάντοτε από αιθέριες υπάρξεις και απασχολεί συχνά τα διεθνή media λόγω του έκλυτου βίου του, άφησε για λίγο το αγαπημένο του Λας Βέγκας και τα τσόχινα τραπέζια του πόκερ και πέταξε μέχρι τη Μύκονο με το ιδιωτικό του τζετ.

Μαζί του ταξίδεψαν και οκτώ καλλονές από το «χαρέμι» του, με τις οποίες άρχισε αμέσως να παρτάρει άγρια στο πιο ακριβό στέκι του νησιού, το Nammos.

17075789 254174175042273 6035275666243452928 n 2

4Ο αρμενικής καταγωγής Νταν, που κληρονόμησε μια τεράστια περιουσία από την οικογένειά του και κατάφερε όχι μόνο να τη διατηρήσει, αλλά και να την αυξήσει χάρη στον τζόγο, εθεάθη το μεσημέρι της Κυριακής να ανοίγει τη μία μετά την άλλη τις σαμπάνιες στο παραλιακό μαγαζί, όπου μία μέρα μετά τη λήξη του εθνικού πένθους είχε δώσει συναυλία ο Αντώνης Ρέμος.

Κραυγές ευχαρίστησης

Γύρω του, συγκεντρωμένες σαν τις μέλισσες, οι φιλενάδες του χόρευαν αισθησιακά για το χατίρι του, κάνοντάς τον συχνά πυκνά να βγάζει κραυγές ευχαρίστησης. Φυσικά, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να βγάλουν μαζί του φωτογραφίες, αφού ο Νταν θεωρείται από τις πιο διάσημες αλλά και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του διαδικτύου. Μάλιστα, ο παροξυσμός για το χατίρι του στην Ψαρού ήταν τέτοιος, που κάποιες από τις φίλες του ενοχλήθηκαν επειδή οι fans αποσπούσαν την προσοχή του από εκείνες.

Μετά το Nammos, ο σύγχρονος Καλιγούλας και το «χαρέμι» του που, σημειωτέον, έχουν καταλύσει σε πριβέ χλιδάτη βίλα στον Αγιο Ιωάννη για να μπορούν να… κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια, συνέχισαν τη διασκέδασή τους στο κλαμπ Scorpios στην παραλία Παράγκα, όπου γίνονται ξέφρενα πάρτι κάθε Κυριακή. Το σκηνικό με τις selfies επαναλήφθηκε και εκεί, με τον Νταν να καμαρώνει σαν… γύφτικο σκεπάρνι για τη δημοτικότητά του και στο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων. Μπροστά στην καλοπέρασή του φυσικά δεν λογάριασε το χρήμα. Ο ίδιος, εξάλλου, έχει συνδέσει το όνομά του με το… σήμα του δολαρίου.

34389262 240317593396877 8872886900021526528 n1

Οι φανατικοί ακόλουθοί του στο Instagram δεν χορταίνουν να παρακολουθούν την προκλητική καθημερινότητα του «βασιλιά», όταν κάνει μπάνιο, τρώει το πρωινό του, πηγαίνει για σκοποβολή συνοδεία καλλίγραμμων ημίγυμνων γυναικών, όταν φιγουράρει με όπλα και πούρα σε πισίνες ή σε τεράστια φουσκωτά κρεβάτια με διακόσμηση από δεσμίδες χαρτονομισμάτων. Παρά την αδυναμία του στο ωραίο φύλλο, πάντως, ο Νταν φέρεται συχνά στις γυναίκες σαν να είναι σκουπίδια. Ακραίο και ταυτόχρονα ενδεικτικό της συμπεριφοράς του ήταν το περιστατικό κατά το οποίο πέταξε την πορνοστάρ Τζάνις Γκρίφιθ από την ταράτσα του σπιτιού του στην πισίνα, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της, ενώ το βίντεο της πτώσης έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ο ίδιος, πάντως, φροντίζει να διαφημίζει συχνά τις σεξουαλικές επιδόσεις του. Ενα διάστημα έλεγε πως έκανε σεξ με 17 γυναίκες μέσα σε μία εβδομάδα.

14591970 1139684559419370 622407758385250304 n2

Το σίγουρο είναι πως έχουν υπάρξει και περιπτώσεις που όλες αυτές οι ασωτίες δεν του έχουν βγει σε καλό. Στο παρελθόν έπαθε δύο απανωτές καρδιακές προσβολές έπειτα από ένα τετραήμερο πάρτι με γυναίκες και τζόγο, όμως δεν έβαλε μυαλό. «Βάζω στοίχημα 1.000.000 δολάρια ότι δεν πρόκειται να πεθάνω. Είναι κανείς μέσα;» έγραψε στο twitter αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Πέντε χρόνια αργότερα έπαθε και πνευμονική εμβολή, αλλά πάλι τη γλίτωσε. Και συνεχίζει…

Ο «πράσινος» Ιαν Βουγιούκας στην παρέα του μεγιστάνα

Λίγη από τη… δόξα του Νταν Μπιλζέριαν θέλησε να «κλέψει» ο Ιαν Βουγιούκας (αριστερά στη φωτό). Ο αρχηγός του μπασκετικού Παναθηναϊκού απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο και βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό σημείο, καθώς σε μία από τις νυχτερινές του εξόδους συνάντησε τον… βασιλιά του Instagram.

1 1

Ο Βουγιούκας και η παρέα του θέλησαν να αποθανατίσουν τη στιγμή και φωτογραφήθηκαν παρέα με τον Μπιλζέριαν, δημοσίευσαν τη φωτογραφία στα social media και  τράβηξαν πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες χαλάρωσης για τον σέντερ των «πρασίνων», ο οποίος σε περίπου 15 ημέρες πρέπει να επιστρέψει στις προπονήσεις.

2 2

7

8

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...