Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ανόρθωση γλουτών για γνωστό παρουσιαστή με τις ευλογίες δεσπότη

Ποιος θα το φανταζόταν ότι πασίγνωστος παρουσιαστής, του οποίου του αρέσει να ψυχαγωγεί τον κόσμο, να ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, στρέφοντας πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας (το ξέρουν και οι πέτρες αυτό), θα κατέφευγε σε επέμβαση αισθητικής και συγκεκριμένα ανόρθωσης γλουτών για να ξεπεράσει τον χωρισμό του από το αγόρι του, έχοντας μάλιστα (άκουσον άκουσον) τις… ευλογίες κολλητού του μητροπολίτη!

Ναι, συμβαίνουν και αυτά στη χώρα μας, που βρίσκεται στη δίνη του κορονοϊού! Η φιλία των δύο αντρών -τώρα τι κοινά έχουν για να κάνουν στενή παρέα, ο Θεός και η ψυχή τους το ξέρουν-, δυνατή και χτισμένη στην εχεμύθεια. Τόσο δυνατή, που ο παρουσιαστής έχει το θάρρος να εξομολογείται τα πάντα στον δεσπότη περιοχής της Πελοποννήσου!

Η «Espresso», που είναι σε θέση να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αποκαλύπτει σήμερα το παρασκήνιο, έχοντας όλο το ρεπορτάζ, που εκτός από εκκλησιαστικό έχει και τηλεοπτικό παρασκήνιο!

Όλα άρχισαν όταν ο προβεβλημένος άντρας της τηλεόρασης είδε την προσωπική του ζωή να καταρρέει. Εκεί που του πήγαιναν όλα πρίμα τηλεοπτικά και προτού εισβάλλει ο εφιάλτης του κορονοϊού και στα τηλεοπτικά πλατό για να «παγώσει» τα μεγαλόπνοα σχέδιά του, ένιωσε τη Γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του!

Τέλος στη σχέση

Η σχέση του με τον σύντροφο της ζωής του (ο κόσμος το ‘χει τούμπανο και εκείνος κρυφό καμάρι για τις ιδιαίτερες σεξουαλικές του προτιμήσεις) διαλύεται άδοξα. Οι νύχτες πάθους ανάμεσα στους δύο άντρες, τα όνειρα που έκαναν μαζί αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι της αμαρτίας, ξεθώριασαν βυθίζοντάς τον στην κατάθλιψη και στην απόγνωση.

Ο εγωισμός του πληγώνεται, δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο άντρας με τον οποίο ήταν τρελά ερωτευμένος θα τον παρατούσε. Απεγνωσμένος, στρέφεται στον ιερωμένο, στον οποίο λέει τα πάντα. Ακόμη και όσα περνά στην (έκφυλη) ζωή του.

Οι συναντήσεις τους, εκτός από τις συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες, γίνονται κάθε φορά που ο μητροπολίτης έρχεται στην Αθήνα. Κι εκεί, σε μία από αυτές, του αποκαλύπτει τον χωρισμό του και το «σκοτάδι» στο οποίο έχει βυθιστεί. Ο δεσπότης του Μοριά τον ακούει στοργικά, χωρίς να τον επιπλήξει για τις σαρκικές του απολαύσεις και προτιμήσεις. Ακόμη και όταν ο παρουσιαστής του εξομολογείται ότι θέλει να κάνει κάτι για τον εαυτό του, για να ανέβει ψυχολογικά, προκειμένου να ξεπεράσει το κακό που τον βρήκε.

Κι αυτό το κάτι είναι η… ανόρθωση γλουτών, μια επέμβαση αισθητικής, που τώρα τελευταία κάνει θραύση ακόμη και στους εγχώριους celebrities που ακολουθούν την ξενόφερτη μόδα! Ο μητροπολίτης -σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso»- όχι μόνο δεν τον απέτρεψε, αλλά τον προέτρεψε να το κάνει, δίνοντας την ευλογία του, προκειμένου να αγαλιάσει η ψυχή του και να νιώσει καλύτερα!

Τόνωση αυτοπεποίθησης

Ο παρουσιαστής, έχοντας τις ευλογίες του γέροντά του, προχώρησε στην ανόρθωση γλουτών, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του, και περιμένει να τελειώσει η πανδημία προκειμένου να καμαρώσει τους γλουτούς του το τηλεοπτικό κοινό. Όμως, το κοινό μυστικό μητροπολίτη και παρουσιαστή έχει αρχίσει και ψιθυρίζεται ανάμεσα σε εκκλησιαστικούς κύκλους, προκαλώντας σούσουρο, μην μπορώντας να πιστέψουν το άγριο παρασκήνιο!

Ένα παρασκήνιο όμως που έχει κι άλλες τηλεοπτικές προεκτάσεις, μιας και ο παρουσιαστής κάνει τα πάντα προκειμένου ο μητροπολίτης να έχει πρόσβαση στο κανάλι στο οποίο δουλεύει.

Για τον ιεράρχη, άλλωστε, αυτός είναι και ο διακαής του πόθος, μιας και οι φιλοδοξίες τουεντός της Εκκλησίας φτάνουν και μέχρι την… Αθήνα. Να έχει ως σύμμαχο ένα κανάλι, στο οποίο θα προβάλλεται ποικιλοτρόπως. Ειδικά τώρα, σε μια περίοδο που ελέω κορονοϊού ακόμη και οι ενορίες έχουν τεθεί σε καραντίνα…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...