Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Φόβοι ότι η «κοκκινομάλλα» απαγωγέας της 10χρονης Μαρκέλλας έδειχνε live τον βιασμό της μικρής

Καταιγιστικές εξελίξεις κόβουν την ανάσα στην υπόθεση της Μαρκέλλας, καθώς στο προσκήνιο βρέθηκε ένα τρίτο πρόσωπο, ενώ προκαλεί τρόμο και ανατριχίλα το ενδεχόμενο η 10χρονη να εξαναγκάστηκε σε live «ροζ» βιντεοκλήση!

Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται ένας μαύρος άνδρας με κοτσιδάκια και… χάντρες στα μαλλιά, τον οποίο φέρεται ότι είδε η μαθήτρια από την Τούμπα το σαρανταοκτάωρο που είχε απαχθεί από την 33χρονη «κοκκινομάλλα», η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών για τον βιασμό και την απαγωγή της. Η κατηγορούμενη κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με αυτό τον άνδρα και ισχυρίστηκε ότι η Μαρκέλλα έβλεπε παραισθήσεις λόγω του ηρεμιστικού που της είχε χορηγήσει!

Όσα είπε η 10χρονη στους αστυνομικούς σχετικά με τον άντρα αυτό επιβεβαίωσε και η δικηγόρος της οικογένειάς της μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Οσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι, δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δεν μίλησα με κανέναν, παρά μόνο με τη Μ., που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο» ισχυρίστηκε η 33χρονη, η οποία αποκάλυψε την προέλευση των χρημάτων που βρέθηκαν πάνω της:

«Τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο εκδιδόμουν και έτσι έβγαζα χρήματα. Ο πρώην σύζυγός μου με προώθησε σε αυτή τη δουλειά. Μου έβρισκε πελάτες μέσω ίντερνετ στο site (…). Στην ιστοσελίδα αυτή μπαίνεις με ψευδώνυμο, γίνεται η γνωριμία και στη συνέχεια τα πάντα τα κανονίζαμε τηλεφωνικά. Επαιρνα 150 ευρώ την ώρα. Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε ένα πιο πλήρες πρόγραμμα και έπαιρνα 300 ευρώ την ώρα. Τα χρήματα τα έπαιρνα μετρητά. Τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω μου ήταν από το τελευταίο διάστημα που δούλευα και τα κρατούσα εγώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί υποψιάζονται πως, όσο η 33χρονη κρατούσε τη μικρή Μαρκέλλα, έκανε live μεταδόσεις σε πλατφόρμες του εξωτερικού με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει διαδικτυακά ίχνη. Οι έρευνες των Αρχών για τυχόν συμμετοχή της «κοκκινομάλλας» σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας συνεχίζονται, καθώς υπάρχει η υποψία ότι η 33χρονη πήρε πάνω της όλο το βάρος της απαγωγής για να «κουκουλώσει» την ύπαρξη ευρύτερου κυκλώματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...