Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Ο Νικολάι μού είπε να την τεμαχίσω»

«Βόμβα»για την Αννυ από τον πατέρα Χάνιμπαλ μέσα από τις φυλακές

Νέα «βόμβα» για την ανατριχιαστική υπόθεση της Αννυ εξαπέλυσε μέσα από τις Φυλακές Κέρκυρας, όπου κρατείται σε απομόνωση, ο πατέρας Χάνιμπαλ. Ο 27χρονος Σάββας υποστήριξε ότι ακολούθησε κατά γράμμα οδηγίες του φίλου του Νικολάι για να τεμαχίσει και να εξαφανίσει το άτυχο κοριτσάκι.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στη μοιραία ημέρα και στους διαλόγους που είχε με τον Βούλγαρο συγκατηγορούμενό του, είπε: «Ετσι μου είπε, έτσι έκανα!» Με αυτόν τον τρόπο ομολόγησε ξανά ότι ο ίδιος τεμάχισε την κόρη του, αλλά «τοποθέτησε» τον 30χρονο Νικολάι (Νίκι) στο υπόγειο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα τις επίμαχες ώρες και του απέδωσε καθοδηγητικό ρόλο! Μιλώντας χθες στην εκπομπή «Tatiana Live», ο προφυλακισμένος Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ άφησε αιχμές εις βάρος του συμπατριώτη του, που καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης για το θάνατο της Αννυ!

«Πιστεύω ότι ο Νίκι ευθύνεται. Δεν μπορώ να πω με ακρίβεια» ανέφερε και πρόσθεσε ότι, μόλις ο ίδιος διαπίστωσε ότι η Αννυ ήταν νεκρή, ο Νικολάι έσπευσε να τον… καθησυχάσει: «”Δεν φταις εσύ” μου είπε ο Νίκι. “Η Αννυ δεν ήταν καλά εδώ και 2-3 μέρες. Δεν σ’ το είπα για να μη σε ανησυχήσω” ήταν τα λόγια του».

Ο 27χρονος επέμεινε στον ισχυρισμό ότι ξύπνησε και βρήκε δίπλα του το άψυχο σώμα της κόρης του, ενώ για το ενδεχόμενο το κορίτσι να ήταν ζωντανό όταν το τεμάχιζε (που παραμένει ανοιχτό, σύμφωνα με έκθεση ιατροδικαστή), σημείωσε: «Τα χείλη της ήταν μπλε και το κορμί της σαν πέτρα. Πέρασαν δέκα ώρες για να ξεκινήσω (σ.σ.: τον τεμαχισμό). Την έσπρωξα, προσπάθησα να τη συνεφέρω. Φώναξα τον Νίκι. “Ελα να δεις τι έγινε, κάτι έπαθε το παιδί!” του είπα. Ηθελα να πάρω την Αστυνομία ή το νοσοκομείο, αλλά εκείνος μου είπε ότι είμαι χρήστης ναρκωτικών και θα με κατηγορήσουν. Πήρα πέντε γραμμάρια (σ.σ.: ηρωίνη), ποτέ δεν έπαιρνα τόσο πολύ».

Τον εκβίασε

Για τον Νικολάι είπε επίσης ότι «γνώριζε τα πάντα, έβλεπε, αλλά δεν βοηθούσε. Βοήθησε μετά να καθαρίσουμε», ενώ κατηγόρησε τον 30χρονο ότι τον εκβίασε, ζητώντας χρήματα για να μην αποκαλύψει όσα έγιναν στις Αρχές και στη μητέρα της τετράχρονης Δημητρίνα Μπορίσοβα: «Εχω μετανιώσει, βλέπω εφιάλτες, αλλά τώρα είναι αργά. Πρέπει να τιμωρηθώ για ό,τι έκανα, ζητώ συγγνώμη από τη μητέρα του παιδιού».

Ο ίδιος απάλλαξε πλήρως την 25χρονη Δημητρίνα, για την οποία είπε πως δούλευε σε οίκους ανοχής για να μη λείψει τίποτα στους γονείς της και στο παιδί: «Εγώ ήθελα να της πω την αλήθεια, αλλά ο Νίκι μού είπε ότι “είναι μάνα και, αν μάθει τι έγινε, θα σε σκοτώσει”. Μου είπε να πω ότι το παιδί χάθηκε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...