Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Στο YouTube ακυκλοφόρητα τραγούδια

Διαθέσιμος στους fans ο μικρός μουσικός «θησαυρός» του αδικοχαμένου, μέσα από το επίσημο κανάλι του στο διαδίκτυο!

Εναν μικρό μουσικό «θησαυρό» από 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια, που είχε γράψει στο κινητό τηλέφωνό του ο Παντελής Παντελίδης για να μην τα χάσει και τα οποία έχουν περάσει στα χέρια της οικογένειάς του, θα μπορούν να ακούσουν στο YouTube όσοι τον αγάπησαν!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Αλλωστε, έτσι ξεκίνησε και ο ίδιος την καριέρα του: έγραφε μόνος τα τραγούδια του, τα βιντεοσκοπούσε και τα ανέβαζε στο διαδίκτυο.

Το επίσημο κανάλι του Παντελή στο YouTube, τον δίαυλο ο οποίος τον ανέδειξε ως τραγουδιστή, βρίσκεται ξανά σε λειτουργία από χθες το μεσημέρι και ήδη χιλιάδες άνθρωποι r324rq234rqwrέσπευσαν να δουν το υλικό που έχει ανέβει. Η πρώτη εικόνα που αντίκρισαν είναι αυτή του άτυχου τραγουδιστή να κοιτάζει ψηλά, έχοντας δίπλα του τις χρονιές που ήρθε στον κόσμο και έφυγε από αυτόν: «1983- 2016»…

Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, Τριαντάφυλλος, μέσα από το προφίλ του στο facebook.

Εκείνος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές του Παντελή για το πού θα μπορέσουν να ακούσουν τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του.

Ολα τα κομμάτια

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η οικογένεια Παντελίδη άνοιξε τον προσωπικό λογαριασμό στο YouTube, στον οποίο θα ανέβουν όλα τα κομμάτια τα οποία δεν έχουν κυκλοφορήσει: «Από σήμερα ξεκίνησε και επίσημα το κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο YouTube! Κάντε εγγραφή για να είστε από τους πρώτους που θα ακούσουν τα νέα τραγούδια του Παντελή».

Hδη έχουν εκατομμύρια views στο ιντερνετικό κανάλι οι επιτυχίες του 32χρονου, που «έφυγε» τόσο νωρίς, οι οποίες έχουν ανέβει και περιλαμβάνουν βίντεο των τραγουδιών του, καθώς και από προσωπικές του στιγμές, όταν με την κιθάρα του τραγουδούσε σε συγγενείς και φίλους. Μάλιστα, οι δικοί του αποφάσισαν να ανεβάσουν και το βίντεο από τη συναυλία του στην Κύπρο, στην οποία τραγούδησε το τραγούδι «Κατεχόμενα», για το οποίο επικρίθηκε ανελέητα λίγο πριν χάσει τη ζωή του.

Δεν ηχογράφησε

Σιγά σιγά θα αρχίσουν τις επόμενες ημέρες να ανεβαίνουν και κάποια από τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του, τα οποία δεν πρόλαβε να ηχογραφήσει. Κατά πληροφορίες, η Minos-EMI, η εταιρία που συνεργαζόταν με τον Παντελίδη, είχε στην κατοχή της 200 demos του Παντελή. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, τα παρέδωσε στην οικογένειά του για να τα αξιοποιήσει όπως εκείνη ήθελε.

Διαβάστε επισης: 
Βγήκε από την Εντατική η 30χρονη Μίνα έπειτα από έξι εβδομάδες
______

Ιατροδικαστής: Οδηγός ο καλλιτέχνης

Σβήνει κάθε σκιά γύρω από το ποιος κρατούσε το τιμόνι του τζιπ στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο Παντελής Παντελίδης. Το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας και τα πρώτα αποτελέσματα των αιματολογικών, ιστολογικών, τοξικολογικών και βιολογικών εξετάσεων αποδεικνύουν ότι το οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, στο πόρισμα από τις εργαστηριακές έρευνες αναγράφεται σαφώς πως τα αποτυπώματα στο τιμόνι και οι δερματικοί ιστοί που βρέθηκαν σε αυτό, στο παράθυρο του οδηγού και στο κάθισμα ταυτοποιούνται με τον γενετικό κώδικα του καλλιτέχνη. Το ίδιο ισχύει για τις κηλίδες αίματος στο τιμόνι, στο κάθισμα και το τζάμι της πόρτας του οδηγού, που επίσης ταυτοποιούνται με το DNA του Παντελή Παντελίδη.

Μάλιστα, τα αποτυπώματα στο τιμόνι ήταν μόνο του άτυχου καλλιτέχνη, και όχι των δύο γυναικών. Οι ίδιες εξετάσεις έδειξαν και τις ακριβείς θέσεις που είχαν οι συνεπιβάτισσες, η Φρόσω Κυριακού στη θέση του συνοδηγού και η Μυρσίνη Αρναούτη στα πίσω καθίσματα,. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του άτυχου 32χρονου, επιβεβαιώνεται πως ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα – ενδέχεται να είχε ξεπεράσει το 1,8 γραμμάριο ανά λίτρο! Τα ακριβή ποσοστά αλκοόλης στο αίμα του 32χρονου θα γίνουν γνωστά σήμερα, αφού ολοκληρωθεί το τελευταίο στάδιο των εξετάσεων.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Μεταξύ άλλων παραιτήθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Πέτρος Καϊμακάμης, καθώς φέρεται ότι οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν στον χειρισμό της υπόθεσης. Επίσης στην Τροχαία κατέθεσε ο αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος που είχε αφήσει υπονοούμενα ότι δεν οδηγούσε ο Παντελίδης. Κατά πληροφορίες, ανασκεύασε τις αρχικές δηλώσεις και υποστήριξε επισήμως πως ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...