Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 13 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις. Μην κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας διότι ίσως δημιουργηθούν ψυχοσωματικά προβλήματα. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας. Ερχονται προτάσεις για συνεργασίες από φιλικό σας πρόσωπο, αλλά δεν αποκλείεται και μια φιλική σας σχέση να γίνει πιο στενή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αρνηθείτε από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι. Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι, όπως εσείς πιστεύετε, η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας και θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τρόπους να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας τώρα που οι συνθήκες τα ευνοούν. Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας, γιατί θα σας χρειαστεί για να κερδίσετε ό,τι επιθυμείτε. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας, να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.

ΛΕΩΝ: Θα έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα είστε περισσότερο συγκαταβατικοί και υποχωρητικοί, κάτι που θα ευνοήσει την προσωπική σας σχέση. Σκεφτείτε λίγο και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα και τον τρόπο επικοινωνίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στον συναισθηματικό σας κόσμο, που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας. Εξωτερικεύστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να γίνουν κατανοητά και μην πιστέψετε πως είναι όλοι εναντίον σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα καλυτερέψει η διάθεσή σας ώστε να είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε κάποιες προσφορές που θα σας γίνουν, γιατί ίσως να είναι εφήμερες και χωρίς μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα, ενώ η συμπεριφορά σας θα πρέπει να προσαρμοστεί με τις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Η επικοινωνία σας σε γενικές γραμμές θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνιστάται λίγη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις, ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια δραστηριότητα που θα αφορά το σπίτι σας, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο άτομα του περιβάλλοντός σας να εμφανιστούν επιθετικά προς εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τον έρωτα και την αγάπη, κάνοντας ακόμα και σχέδια για ταξίδια. Διατηρήστε τον ρομαντισμό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να χαλάσει την ψυχολογία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις προχωρούν και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα αυξηθούν η επικοινωνία και η κοινωνικότητά σας. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και τις φιλικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι αυξημένη. Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό σας κύκλο θα είναι κάπως ανήσυχο και μια λάθος λέξη θα είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...