Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μυστικός γάμος για τη Μελέτη

❱❱ Ανακοίνωσε μέσω facebook, αλλάζοντας το προσωπικό status, ότι είναι πλέον παντρεμένη με τον Θοδωρή Μαροσούλη! Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε τον γάμο της μέσω facebook. Αλλάζοντας το προσωπικό status στο προφίλ της, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε, από ελεύθερη που ήταν, παντρεμένη πλέον με τον Θοδωρή Μαροσούλη! Αυτό και τίποτε άλλο. Είναι, άλλωστε, γνωστή η τακτική της να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Οποτε έχει να δηλώσει κάτι, απευθύνεται στους followers της μέσα από τα social media. Το ίδιο είχε κάνει εξάλλου και πριν από λίγους μήνες, παρουσιάζοντας, μέσω Instagram, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Οπως δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο γάμος δεν ήταν ποτέ κάτι που ονειρευόταν να κάνει, ωστόσο ο άντρας της ζωής της είναι παραδοσιακός και δεν θα ήθελε να του χαλάσει το χατίρι. «Εγώ είχα πει πως, εάν παντρευτώ, θα παντρευτώ μόνο γιατί το θέλει ο άνδρας μου. Εμένα δεν με νοιάζει να πάω στην εκκλησία και να βάλω νυφικό ή να πάω στο δημαρχείο» δήλωσε.

Η σχέση τους άρχισε τον περασμένο Μάρτιο, αλλά μόλις τον Ιούνιο έκαναν μαζί την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους σε θεατρική παράσταση. Ακολούθησε η παρουσία τους στον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μέσα στην έπαυλη Βαρδινογιάννη στις αρχές του περασμένου Ιουλίου. Τότε, ελάχιστοι γνώριζαν ότι το ζευγάρι ήδη συγκατοικούσε στη μεζονέτα του νεαρού θεατρικού επιχειρηματία στην Πεντέλη, σχεδιάζοντας ταυτόχρονα και τις πρώτες κοινές καλοκαιρινές διακοπές τους… Εκεί, ανάμεσα στα θαλάσσια μπάνια και τα θαλάσσια σπορ, που και οι δύο λατρεύουν, προέκυψε και η εγκυμοσύνη, που έκανε και τους δύο να πετάξουν από χαρά!

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, οπότε η Ελεονώρα είχε τα γενέθλιά της, ήρθε και η πρόταση γάμου. Το γιορτινό οικογενειακό τραπέζι στην κατοικία της οικογένειας Μελέτη στη Σαρωνίδα αποδείχτηκε στην πορεία της ημέρας ότι ήταν κάτι άλλο, αφού ο Θοδωρής είχε ετοιμάσει στην παρουσιάστρια μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Ενα από τα πολλά κοινά ενδιαφέροντα που μοιράζεται το νιόπαντρο πλέον ζευγάρι είναι και η αγάπη για τον αθλητισμό. Ο θεατρικός επιχειρηματίας κάνει ένα είδος τριάθλου, που ονομάζεται «Iron man», στο οποίο έχει διακριθεί αρκετές φορές σε αγώνες εκτός και εντός συνόρων.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....