Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Αχώριστοι η Χατζίδου και ο personal trainer της καρδιάς της

❱❱ Φουλ του έρωτα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Η τραγουδίστρια και ο personal trainer είναι αχώριστοι και πηγαίνουν παντού… πακέτο! Το ζευγάρι έκανε το βράδυ της Πέμπτης ακόμη μία κοινή δημόσια εμφάνιση στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου εγκαινιάστηκε το «The Champion», μια διαδραστική, επιστημονικά σχεδιασμένη έκθεση με θέμα τον αθλητισμό. Εκεί, η πρώην «survivor» και ο σύντροφός της, αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Σοβαρή σχέση

Οπως όλα δείχνουν, αυτός ο έρωτας ήρθε στη ζωή και των δύο για να την αλλάξει εντελώς! Το περασμένο καλοκαίρι, οπότε ο αθλητής ανέλαβε το personal training της τραγουδίστριας, κανείς δεν περίμενε ότι η συνεργασία τους θα εξελισσόταν τόσο γρήγορα σε μία δυνατή και σοβαρή σχέση. Ομως ο φτερωτός γιος της Αφροδίτης ξέρει τη… δουλειά του. Τους σημάδεψε με τα βέλη του και από τότε οι δυο τους έγιναν ένα!

Συγκατοικούν από την πρώτη εβδομάδα της σχέσης τους, ενώ -όπως έχουν παραδεχτεί- τα 10 χρόνια που τους χωρίζουν ηλικιακά αποτελούν μια ιδανική διαφορά. «Την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Μόλις είδα την Ελένη είπα ακριβώς “αυτή είναι η γυναίκα που θέλω να ζήσω μαζί της”» έχει πει ο Ετεοκλής για την αγαπημένη του. «Είναι ο άντρας της ζωής μου. Δεν ξέρω πώς ζούσα χωρίς αυτόν… “Μηδένισα” όταν τον γνώρισα» έχει δηλώσει με τη σειρά της η Ελένη. Αχ, έρωτα!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα