Κόνι Μεταξά: πρώτο τραπέζι πίστα στον μπαμπά της!

Η Κόνι Μεταξά διασκέδασε πρώτο τραπέζι πίστα στον μπαμπά της! Ντυμένη κομψά και σέξι, με μαύρο top με αβυσσαλέο ντεκολτέ και λευκό μπουφάν, η performer έκανε… αιφνιδιαστική εμφάνιση στο North Live Stage, απολαμβάνοντας στην πίστα τον Λευτέρη Πανταζή, μαζί με τους Πάνο Καλίδη, Θάνο Πετρέλη και Tus, οι οποίοι… σαρώνουν εδώ και δυόμισι μήνες. Ο daddy cool Λε-Πα αρχικά ξαφνιάστηκε με την παρουσία της, ωστόσο αντέδρασε αστραπιαία, γιατί… Κόνι είναι μόνο μία!

Η Κόνι Μεταξά στην αγκαλιά του πατέρα της Λευτέρη Πανταζή

Κατέβηκε από την πίστα και της αφιέρωσε τετ α τετ το σουξέ του «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», που γράφτηκε για εκείνη λίγο μετά τη γέννησή της, με τον κόσμο στο κατάμεστο νυχτερινό μαγαζί να τους αποθεώνει. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει, ως γνωστόν, τεράστια αδυναμία στην κόρη που έχει αποκτήσει με τη Ζώζα Μεταξά. Στάθηκε, λοιπόν, δίπλα της, ποζάροντας, τραγουδώντας και χαμογελώντας, καθώς εκείνη τραβούσε τους δυο τους φωτογραφίες και ανέβασε τα stories στο Ιnstagram!

Σημειώνεται ότι η Κόνι Μεταξά, που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά χνάρια των γονιών της, εμφανίζεται αυτή την εποχή με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο κέντρο Fantasia.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου