Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Άγριες Μέλισσες»: Άνω κάτω με την εκταφή του Γιάννου

Καταιγιστικές είναι ακόμη μία φορά οι εξελίξεις για τους ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1 « Άγριες μέλισσες» την εβδομάδα που μας έρχεται.

Από τη ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Η Ανέτ (Κ. Δανδουλάκη) βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν από την αποκατάσταση της αλήθειας για την αδικία που υπέστη ο Μιλτιάδης (Γ. Γάλλος) με τη διαθήκη του πατέρα τους. Παράλληλα, ο Κυπραίος (Γ. Στάνκογλου) καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Ελένης (Μ. Κίτσου) και του Νέστορα (Π. Ορκόπουλος) σχετικά με την απόρριψη της ένστασης, αλλά ο τελευταίος κάνει άθελά του μια κίνηση-ματ στα σχέδια του νοικάρη του. Η Πηνελόπη (Μ. Πετεβή) παίρνει τη μεγάλη απόφαση για τη ζωή της και δέχεται την πρόταση γάμου του Κλεομένη (Θ. Κουρλαμπάς).

Την ίδια ώρα, η Δρόσω (Δ. Μιχαλάκη) αποφασίζει να βγάλει οριστικά τον Νικηφόρο από το μυαλό της, ενώ η Ασημίνα (Ε. Τρίγγου) συνεχίζει να υπομένει τον πόλεμο της Μυρσίνης (Κ. Διδασκάλου). Το ίδιο βράδυ η Ελένη δέχεται μια πρόταση από τον Δούκα (Λ. Κακούρης), που μπορεί να λύσει αναίμακτα τη διαμάχη τους για τα χωράφια, ενώ μια περιπέτεια υγείας της Θεοδοσίας (Χρ. Χειλά – Φαμέλη) βάζει σε σκέψεις τον Λάμπρο (Δ. Γκοτσόπουλος) για το μέλλον του γάμου του. Ο πατέρας του, ωστόσο, προσπαθεί να τον πείσει να μη χαλάσει τον γάμο του για χάρη της Ελένης. Παρ’ όλα αυτά η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά.

φ2 3
Οι αδελφές Σταμίρη

Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη (Γ. Σουξές), καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου (Ι. Αθανασόπουλος). Η Ασημίνα συνεχίζει να περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών, αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου (Α. Ροϊλός) θα ανοίξει νέα κόντρα μεταξύ τους. Ο τελευταίος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη, μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στ’ αυτιά της Μυρσίνης.

Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, με την ίδια να παίρνει τελικά μια μεγάλη απόφαση για τον απαγορευμένο έρωτά τους. Την ίδια ώρα ο Κωνσταντής (Γ. Κουκουράκης) καταφέρνει να κλέψει ένα φιλί της Δρόσως, ενώ τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στον… γκρεμό. Η Ουρανία (Α. Καβάλη) είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης και του Κυπραίου.

Παράλληλα, ο Μιλτιάδης δίνει τη συγκατάθεσή του στον νέο ιατροδικαστή και η εκταφή του Γιάννου πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Διαφάνι. Ο Δούκας και ο Μελέτης (Γ. Γεροντιδάκης) νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημά τους, ενώ οι αδερφές Σταμίρη αισθάνονται ακόμα μία φορά το βάρος της πράξης τους.

φ4 4
Πηνελόπη και Μελέτης

Σκοτεινές σκέψεις

Η εκταφή του Γιάννου έχει «μουδιάσει» ολόκληρο το χωριό, με τους πάντες να αγωνιούν να μάθουν τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή. Την ίδια στιγμή, στο σπίτια των Σταμίρη και των Σεβαστών η αναταραχή και ο φόβος κυριαρχούν, οδηγώντας τους σε σκοτεινές σκέψεις. Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Δούκα ότι και ο Κωνσταντής συμμετείχε στη δολοφονία του Γιάννου και του επιτίθεται. Όταν όμως αποκαλύπτεται ότι ο ιατροδικαστής έφυγε από το χωριό χωρίς ασφαλή στοιχεία και δίχως να υπογράψει την έρευνα για εγκληματική ενέργεια, τα πράγματα γυρνούν στον παλιό τους ρυθμό. Μέχρι τη στιγμή που ο Προύσαλης και ο Μιλτιάδης παίρνουν μια γενναία απόφαση: να αντιμετωπίσουν τον Δούκα και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια. Η Μυρσίνη, ωστόσο, ανακαλύπτει κάτι που θα βάλει ξανά τις τρεις αδερφές στο στόχαστρό της.

φ3 3
Ο Κλεομένης

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...