Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου, 2025

Η οικογένεια Καραμανλή στη Σαμαρίνα

«Χρόνια πολλά από τη γη των προγόνων μου, την...

Σύζυγος Κόκοτα: «Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι...

Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την κατάσταση υγείας του τραγουδιστή.

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Χρήστος Βαλαβανίδης. Τι συνέβη στον γνωστό ηθοποιό;

Χρήστος Κάλοου: «Από ιατρικό λάθος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό και έμεινα στο κρεβάτι...

Ο Χρήστος Κάλοου εξομολογήθηκε την περιπέτεια υγείας που πέρασε...

Θα γίνει πατέρας με «δανεικό» όρχι από τον αδελφό του

Τη δυνατότητα απόκτησης απογόνων θα έχει στο μέλλον ένας 36χρονος Σέρβος, ο οποίος γεννήθηκε χωρίς όρχεις, χάρη στο μόσχευμα που δέχτηκε από τον δίδυμο αδελφό του.

Η μεταμόσχευση όρχεως, η τρίτη του είδους της παγκοσμίως, έγινε, σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times», από διεθνή ομάδα χειρουργών. Με τον προσφάτως μεταμοσχευμένο όρχι του, ο λήπτης θα μπορέσει να αποκτήσει δικά του παιδιά, τα οποία μάλιστα θα έχουν το ίδιο DNA με εκείνον, δεδομένου ότι με τον αδελφό του είναι ομοζυγωτικοί δίδυμοι.

Ηθικό ζήτημα

Οι μεταμοσχεύσεις όρχεων είναι εξαιρετικά σπάνιες, δεδομένου ότι εγείρουν ηθικό ζήτημα, καθώς οι δωρητές οργάνων είναι συνήθως νεκροί. Ως εκ τούτου οι λήπτες δεν μπορούν να πάρουν τη συγκατάθεση των δωρητών για να τεκνοποιήσουν με το δικό τους σπέρμα. Στην προκειμένη περίπτωση το εμπόδιο αυτό δεν υφίστατο, καθώς δότης και λήπτης είναι αμφότεροι εν ζωή και έχουν πανομοιότυπο DNA.

Και οι δύο αναρρώνουν καλά, με τα επίπεδα τεστοστερόνης του λήπτη να έχουν φτάσει τα φυσιολογικά επίπεδα. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα μπορέσει να τεκνοποιήσει μέσω σεξουαλικής επαφής, αλλά με τη μέθοδο της εξωσωματικής, καθώς οι χειρουργοί δεν βρήκαν επαρκή ιστό για τη δημιουργία του αδένα που μεταφέρει το σπέρμα από τον όρχι στο πέος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Τέλος η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη;

Η αιτία όλης αυτής της παραφιλολογίας για το τέλος της εκπομπής είναι κυρίως τα χαμηλά, μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης αλλά και η ανύπαρκτη χημεία μεταξύ των συνεργατών της.

Συντετριμμένη η Έλενα Ακρίτα στην κηδεία της μητέρας της

Το τελευταίο αντίο στη Σύλβα Ακρίτα είπαν συγγενείς και...

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.
spot_img




Μποζουκια Αθηνα