Πα-τέρας μαζί με τη φίλη του και την αδελφή της κακοποίησε μέχρι θανάτου την 8χρονη κόρη του

Ύστερα από έναν χρόνο ερευνών αναφορικά με τα αίτια θανάτου της 8χρονης Ρέιλι Τζίλιν Μπράουνινγκ από τη Βιρτζίνια, οι αμερικανικές Αρχές απήγγειλαν κατηγορίες σε βάρος του πατέρα, της συντρόφου του και της αδερφής της συντρόφου του.

Το μικρό κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στις 26 Δεκεμβρίου του 2018 από καρδιακή προσβολή. Στο σώμα της υπήρχαν μελανιές, εκδορές και σημάδια από εγκαύματα, ενώ, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η ανακοπή που υπέστη ήταν αποτέλεσμα σήψης, την οποία θα έπρεπε να είχαν αντιληφθεί νωρίτερα οι κηδεμόνες της.

Οι αστυνομικές Αρχές, έπειτα από έρευνα που διενήργησαν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το παιδί ήταν θύμα μακρόχρονης κακοποίησης από τον πατέρα του, Μάρτι Μπράουνινγκ, τη σύντροφό του Τζούλι Ντον Τίτσνελ και την αδερφή της, Σέρι. Οι τρεις τους κατηγορούνται ότι έδερναν το 8χρονο κορίτσι, το ανάγκαζαν να κοιμάται στο πάτωμα, το άφηναν νηστικό και του στερούσαν ακόμη και το νερό. Το παιδί είχε νοσηλευτεί πολλάκις και κατά το παρελθόν, ενώ οι δάσκαλοί του στο σχολείο είχαν ενημερώσει την Πρόνοια για σημάδια κακοποίησης.

Στο ίδιο σπίτι ζούσαν και τα τρία παιδιά της Τζούλι Τίτσνελ, ένα εκ των οποίων αποκάλυψε μεταξύ άλλων στις Αρχές ότι η θεία τους, Σέρι, της απαγόρευε να φάει στο σχολείο και τη χτυπούσε με μεταλλικά αντικείμενα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!