Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

«Νικόλας Άσιμος» στο θεατρικό σανίδι ο… Δούκας Σεβαστός

Ως Δούκας Σεβαστός είδε φέτος τις καλλιτεχνικές μετοχές του στο χρηματιστήριο της showbiz να… απογειώνονται! Ωστόσο, ο επόμενος ρόλος που ανέλαβε να ερμηνεύσει ο Λεωνίδας Κακούρης, στο σανίδι τούτη τη φορά, δεν έχει καμία σχέση με τον σκληροτράχηλο και αδίστακτο γαιοκτήμονα του θεσσαλικού κάμπου.

Και αυτό διότι ο αξιόλογος και ιδιαίτερα ταλαντούχος ηθοποιός θα δώσει σάρκα και οστά επί σκηνής, στο θέατρο Άλμα, σε ένα αληθινό πρόσωπο: τον τραγουδοποιό της ροκ σκηνής Νικόλα Άσιμο, ο οποίος απαγχονίστηκε στις 17 Μαρτίου του 1988, σε ηλικία 38 ετών.

Η παράσταση με τίτλο «Στο φαλιμέντο του κόσμου» βασίζεται σε κείμενα, μουσικές και τραγούδια του ίδιου του Νικόλα Ασιμου και θα ανέβει στη σκηνή του Άλμα τις Πέμπτες 9 και 16 Ιανουαρίου, με τον Λεωνίδα Κακούρη στον ομώνυμο ρόλο. Στις φωτογραφίες για την προώθηση του εν λόγω καλλιτεχνικού πρότζεκτ, μάλιστα, ο ηθοποιός είναι αγνώριστος, με περούκα και μούσι. Πάντως, όσοι τον έχουν δει να κάνει πρόβες μιλούν για ακόμη μία συγκλονιστική ερμηνεία. Μαζί του στο σανίδι θα βρεθούν οι μουσικοί Παρασκευάς Θεοδωράκης και Δημήτρης Χατζηδημητρίου.

Να θυμίσουμε ότι ο Κακούρης πρωταγωνιστεί παράλληλα (για δεύτερη σεζόν) στο θεατρικό έργο του Μηνά Βιντιάδη «Ο κάτω Παρθενώνας», που ανεβαίνει επίσης στο θέατρο Άλμα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα