Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, 2025

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Στο πόδι η ΕΛ.ΑΣ. για τον παράνομο τζόγο των εορτών – Λουκέτο...

Εντατικούς ελέγχους σε όλη τη χώρα πραγματοποιεί η Ελληνική...

Δείτε για πρώτη φορά την Αλίκη Βουγιουκλάκη να διασκεδάζει τα τελευταία της...

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι...

Ποιος κύριος της σόουμπιζ απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με την κόρη του;

Δημοσίευσε φωτογραφία την κόρη του να κοιμάται δίπλα του στον καναπέ αλλά και εκείνον να μαγειρεύει στην μοντέρνα κουζίνα του.

«Σάρωσε» ο… Ξανθόπουλος του «X-Factor»

Παιδί ήταν όταν ακολούθησε την οικογένειά του στη Γερμανία για μια καλύτερη ζωή, ωστόσο στην πατρίδα έμελλε να κάνει τελικά πραγματικότητα το μεγάλο όνειρό του! Ο Γιάννης Γρόσης αναδείχθηκε νικητής του «X-Factor» στον φαντασμαγορικό τελικό που μεταδόθηκε live από το Open το βράδυ της Τετάρτης, σε μια φιέστα που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του.

Το σεμνό, ντροπαλό αγόρι από το Κιλκίς, αν και εγκατέλειψε την Ελλάδα για το Μόναχο σε ηλικία 13 χρονών εν μέσω οικονομικής κρίσης, επέστρεψε από την ξενιτιά για να σπουδάσει και βρέθηκε στο διάσημο talent show για να κατακτήσει την κορυφή με την καθαρά λαϊκή φωνή του!

Με τη ζωή του να θυμίζει σενάριο από τις ταινίες του Νίκου Ξανθόπουλου και στίχους από την τραγουδισμένη ξενιτιά του Στέλιου Καζαντζίδη, ο 20χρονος σήμερα τραγουδιστής συναντήθηκε με το πεπρωμένο του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αίτηση συμμετοχής

Συγκινημένος, χωρίς να συγκρατεί τα δάκρυά του, ο Γιάννης Γρόσης κέρδισε την πρωτιά, επειδή η αδελφή του κρυφά από τον ίδιο συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής του στο σόου. «Δεν έπαιρνε ποτέ την απόφαση ο Γιάννης να δηλώσει συμμετοχή στο “X-Factor”. Το ανέβαλε συνέχεια και λέω: “Εντάξει, Γιάννη, εγώ είμαι εδώ”. Ήξερα ότι θα είσαι στον τελικό!» του είπε on air αγκαλιάζοντάς τον σφιχτά.

Η οικογένειά του ταξίδεψε από τη Γερμανία για να στηρίξει την προσπάθεια του γιου της τη μεγάλη βραδιά και τελικά… αποδείχθηκε το γούρι του! «Παρόλο που είμαστε μακριά, τον αισθανόμαστε κοντά μας, τον αγαπάω, θα είμαστε κοντά του όλη η οικογένεια σε ό,τι κάνει. Παντού και πάντα!» ανέφερε ο πατέρας του κάνοντας τον Γιάννη Γρόση να λυγίσει συναισθηματικά μπροστά στην τόση αγάπη των δικών του ανθρώπων.

Η παρουσιάστρια του «X-Factor» Δέσποινα Βανδή αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής με πρώτο και καλύτερο τον coach του Χρήστο Μάστορα τον θεωρούσαν από την αρχή μεγάλο φαβορί. Και ο τραγουδιστής το απέδειξε στον τελικό, στην αναμέτρησή του με τον «ροκ» Δημήτρη Παπατσάκωνα, κατακτώντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ, το συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Panik Records αλλά και μια συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους, που «έκλεισε» στον αέρα της εκπομπής.

Ο Γιάννης Γρόσης ερμήνευσε το σουξέ του Αντώνη Ρέμου «Η νύχτα δυο κομμάτια», τραγούδι που επέλεξε για την πρώτη του εμφάνιση στο σόου ταλέντων του Open.

Ο Γιάννης Γρόσης λαμβάνει το βραβείο από τον coach του Χρήστο Μάστορα

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η σέξι εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά σε βραδινή έξοδο με τον Λιάγκα

Νυχτοπερπάτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά. Το...

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Πανέμορφες οι κόρες πρώην ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

Οι δύο κοπέλες πόζαραν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση στο εορταστικό τραπέζι.

Μαμά για δεύτερη φορά γνωστή ηθοποιός

Η γνωστή ηθοποιός έγινε μαμά για δεύτερη φορά και οι φετινές γιορτές για εκείνη είναι ιδιαίτερες και ευτυχισμένες!
spot_img




Μποζουκια Αθηνα