Μπλεξίματα για τον Πούμπουρα και το «Best Friend’s Fear»

Όλο και πιο τρομακτικές γίνονται οι φάρσες του Σάββα Πούμπουρα στο «Best Friend’s Fear», με αποτέλεσμα να θεωρούν κάποιοι πως είναι θέμα χρόνου η εκπομπή του ΑΝΤ1 να μπει στο… μικροσκόπιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι ιθύνοντες της ανεξάρτητης Αρχής έχουν δεχτεί κιόλας τις πρώτες καταγγελίες από αγανακτισμένους τηλεθεατές που χαρακτηρίζουν «άγριες» και «βάρβαρες» τις φάρσες του παρουσιαστή και ετοιμάζονται να παρέμβουν.

Σα να μην έφτανε αυτό, ακούγεται επίσης ότι κάποιοι από όσους έπεσαν «θύματα» του «Best Friend’s Fear» ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού προκειμένου να μην προβληθεί το επεισόδιο με τη συμμετοχή τους, καθώς το θεωρούν προσβλητικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα της αμφιλεγόμενης εκπομπής έχουν αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ο στόχος του Σάββα και των συνεργατών του ήταν να πετύχουν ανυποψίαστους γνωστούς και αγνώστους για τις φάρσες που τους είχαν ετοιμάσει.

Ωστόσο, τώρα που το «Best Friend’s Fear» απέκτησε τη θέση του στο πρόγραμμα, οι αντιδράσεις είναι πολλές. Όχι μόνο από απλούς τηλεθεατές στα social, αλλά και από ανθρώπους της showbiz.

Πρόσφατα ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε την αντίθεσή του με την πλάκα που στήθηκε με «θύμα» την ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου. «Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο; Υπήρχε περίπτωση, μία στο εκατομμύριο, να φύγει από ανακοπή μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς της Ελλάδας. Γιατί; Για να κάνει ο άλλος το “Best Friend’s Fear”» είπε.

Κατά της εκπομπής τάχθηκε και ο Κρατερός Κατσούλης, λέγοντας: «Εγώ προσωπικά λυπάμαι, αλλά θα σας πω ότι είμαι τελείως εναντίον όλων αυτών των πραγμάτων. Όπως και να το δει κανείς, για μένα είναι όλο λάθος, είναι όλο λάθος!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Ο πρώην σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα παντρεύεται με ηθοποιό της σειράς «Άγιος έρωτας»

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει η προσωπική ζωή του Νεκτάριου Νικολόπουλου, περίπου δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Λάσπα.

Η άγνωστη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη – «Δεν ήταν πατέρας για μένα»

Ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε αποκτήσει μία κόρη την οποία...

«Πριν από 17 χρόνια μετά από καμάκι γνώρισα αυτό το υπέροχο κορίτσι»

«Και ναι, πέρασαν 17 χρόνια σα να ήταν ψέμα»

Ξέσπασε σε λυγμούς η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κηδεία της Μαρινέλλας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Μαρινέλλα και τα τελευταία χρόνια έκαναν περισσότερη παρέα.

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.

Πατέρας για πρώτη φορά έγινε γνωστός βουλευτής

Ο βουλευτής πόσταρε φωτογραφίες με τη νεογέννητη κορούλα του. Απέκτησε ένα υπέροχο κοριτσάκι και ο ίδιος, συγκινημένος, φωτογραφήθηκε πρώτη

Ερωτευμένη ξανά η Σοφία Μαριόλα; Τα τρυφερά τετ-α-τετ σε έξοδο με γοητευτικό κύριο

Η Σοφία Μαριόλα ερωτεύτηκε ξανά; Πρόσφατα έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε πως χώρισαν